Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Συγχαρητήρια Δημάρχου Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα προς τους επιτυχόντες και τις επιτυχούσες των Πανελληνίων Εξετάσεων


 Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας, με αφορμή τα αποτελέσματα των Πανελληνίων εξετάσεων, εξέφρασε τις θερμότερες ευχές και τα συγχαρητήρια του σε όσους και όσες συμμετείχαν σε αυτές, καθώς και σε γονείς και εκπαιδευτικούς.

«Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για την συμμετοχή τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.
Σε όσα παιδιά πέτυχαν και εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση εύχομαι από καρδιάς καλό ξεκίνημα στην νέα τους ζωή. Κατάφεραν να μεταβούν στον ανώτατο χώρο της εκπαίδευσης και να έχουν την δυνατότητα να διευρύνουν τους ορίζοντες της γνώσης και της πνευματικότητάς τους.
Κέρδισαν μια σημαντική μάχη σε μια ιδιαίτερη και δυσοίωνη συγκυρία και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
Όπως πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους μαθητές που προσπάθησαν, αλλά δεν επετεύχθησαν οι στόχοι τους.
Όλα τα παιδιά προσαρμόστηκαν σε ότι τους ζητήθηκε αυτούς τους 18 μήνες της πανδημίας, δείχνοντας τον δρόμο σε εμάς τους μεγαλύτερους.
Η ζωή είναι μπροστά γεμάτη αμέτρητες ευκαιρίες και αμέτρητες δυσκολίες. Με τα εφόδια και τα ερεθίσματα που έχουν λάβει από την οικογένειά τους και το σχολείο τους είμαι αισιόδοξος ότι η ελπίδα της αλλαγής είναι μπροστά μας, μέσα στα μάτια των παιδιών μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: