Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

O Στερεοελλαδίτης Υπουργός κ. Χρήστος Σταϊκούρας για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης της ΝΔ και του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη



Οι πολίτες στις 7 Ιουλίου 2019 αποφάσισαν πολιτική αλλαγή.
Έδωσαν στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τον Kyriakos Mitsotakis ισχυρή εντολή διακυβέρνησης, προκειμένου να επαναφέρει τη χώρα στην κανονικότητα και να υλοποιήσει ένα συνεκτικό πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων, το οποίο θα διασφαλίσει υψηλούς ρυθμούς οικονομικής μεγέθυνσης.
Στον ένα χρόνο που ακολούθησε, η Κυβέρνηση εργάστηκε προς την κατεύθυνση αυτή με συνέπεια, μεθοδικότητα και υπευθυνότητα. Αποκατέστησε την αξιοπιστία της χώρας, αναβάθμισε τη διεθνή εικόνα της, έδρασε αποφασιστικά και επέδειξε γρήγορα αντανακλαστικά και αποτελεσματικότητα, ακόμα και υπό αντίξοες συνθήκες, όπως αυτές που διαμορφώθηκαν εξαιτίας της μεταναστευτικής κρίσης και της πανδημίας του κορωνοϊού.
Πλέον, η μεγάλη πρόκληση που έχουμε μπροστά μας είναι η ταχεία ανάταξη της οικονομίας και η βέλτιστη αξιοποίηση όλων των εγχώριων και ευρωπαϊκών πόρων και εργαλείων, με σημαντικότερο το υπό διαπραγμάτευση Ταμείο Ανάκαμψης, ώστε να στρέψουμε τη χώρα σε έργα και δράσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας, με πολλαπλασιαστικά οφέλη που θα διαχυθούν σε ολόκληρη την κοινωνία και την οικονομία, οικοδομώντας νέες προοπτικές για ισχυρή, βιώσιμη και χωρίς αποκλεισμούς ανάπτυξη.
Πρόκληση την οποία θα κερδίσουμε, με σχέδιο, όραμα, εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και σκληρή δουλειά! #EnasXronosDiakivernisis #NeaDimokratia #KaiSunexizoume #VimaVima

Δεν υπάρχουν σχόλια: