Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

Ερωτηματικά για τις φωτιές στον Θεολόγο. Έσβησε το μέτωπο στη Χαιρώνεια

Σε επιφυλακή βρίσκονται Πυροσβεστική Υπηρεσία, δήμος Λοκρών και εθελοντές μετά τις τρεις πυρκαγιές σε Μαρτίνο και Θεολόγο το τελευταίο διάστημα.
Στον Θεολόγο μάλιστα μετά την φωτιά στις 16 Ιουλίου, χθες είχαμε δύο φωτιές που ευτυχώς χάρη στην άμεση επέμβαση των αρχών δεν επεκτάθηκαν.
Και οι δύο, μία νωρίς το πρωί και η άλλη το μεσημέρι, ξεκίνησαν όταν τα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετακινήθηκαν από τα σημεία τους.
Στον Θεολόγο βρέθηκαν και σήμερα οι διοικητές των Πυροσβεστικών Υπηρεσίων Φθιώτιδας Ανδρέας Μωράτης και Λαμίας Θανάσης Παπασταμούλης.
Ο Δήμος Λοκρών βρίσκεται σε επαγρύπνηση και στο πλευρό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας όπως επισημαίνει στο Star Κεντρικής Ελλάδας ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Παναγιώτης Καπουκίνης
Τόσο στη φωτιά του Μαρτίνου, όσο και σε αυτές του Θεολόγου σημαντική ήταν η βοήθεια των εθελοντών, μελών της ομάδας ΕΠΟΜΕΑ του δήμου Λοκρών.
Στο μεταξύ την ώρα που η φωτιά στον Θεολόγο βρισκόταν σε εξέλιξη ξέσπασε πυρκαγιά στην περιοχή ανάμεσα στη Χαιρώνεια και το Θούριο του Δήμου Λεβαδέων.
Ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε συνεργασία με τον δημο Λεβαδέων, επενέβησαν άμεσα και περιόρισαν τη ζημιά.
Στη περιοχή βρέθηκαν ο διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών στη Στερεά Σωτήρης Κορέλας, η αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά και ο δήμαρχος Λεβαδέων Γιάννης Ταγκαλέγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: