Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Ανακοίνωση από τη Διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Στερεάς του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Η διοίκηση του 9ου Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Στερεάς, με αφορμή τα τελευταία γεγονότα που συνέβησαν στην ΔΟΥ Κοζάνης, καταδικάζει την αποτρόπαια επίθεση που δέχθηκαν οι υπάλληλοι της και εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της, προς τους ίδιους αλλά και τους συναδέλφους τους. Ευχόμαστε την γρήγορη ανάρρωση των τραυματιών και την επιστροφή στις οικογένειές τους.
Η δύσκολη περίοδος που διανύουμε, εδώ και τέσσερις μήνες περίπου, θέλει ιδιαίτερη μεταχείριση, υπομονή και κατανόηση. Σίγουρα όλοι θέλουν να διεκπεραιώσουν τις υποθέσεις τους το συντομότερο δυνατόν. Όμως ουδείς άνθρωπος είναι μηχανή και ούτε επιθυμούμε να συμβεί αυτό.
Ως Περιφερειακό Τμήμα Εύβοιας - Βοιωτίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος θέλουμε να εξάρουμε το έργο των ΔΟΥ Χαλκίδας, Λειβαδιάς και Θήβας, να συγχαρούμε τους προϊσταμένους τους και όλο το προσωπικό για την προσπάθειά τους ,όλο αυτό το διάστημα , ώστε να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα οι φορολογούμενοι.
Όπως όλοι γνωρίζουν οι συναλλαγές με τις υπηρεσίες την δύσκολη αυτή περίοδο έγιναν με email που πολλές φορές χρειάστηκε και η επαναποστολή τους, λόγω διαφόρων παραλείψεων. Με την δεδομένη και την εμφανή έλλειψη προσωπικού, ήταν πραγματικά πολύ δύσκολη η δουλειά των υπαλλήλων η οποία, λόγω πανδημίας, πολλαπλασιάστηκε.
Επιθυμία όλων είναι η τελειοποίηση της ηλεκτρονικής ψηφιοποίησης των υπηρεσιών σε αυτό το μεταβατικό στάδιο γνωρίζουμε πόσο σημαντικό ρόλο καλείται να παίξει το προσωπικό των ΔΥΟ, το οποίο τα καταφέρνει σε πολύ μεγάλο βαθμό
Όλοι μας πρέπει να σταθούμε δίπλα τους , να συνεργαστούμε και να βοηθήσουμε το έργο τους . Αυτό θα επιτευχθεί εύκολα εάν στην καθημερινότητα των συναλλαγών μας εφαρμόσουμε στην πράξη τις τρείς παρακάτω λέξεις: Συνεννόηση, Κατανόηση, Υπομονή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: