Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Ξεκίνησε η δακοκτονία σε όλη την Βοιωτία - Φ. Παπαθωμά: Στεκόμαστε δίπλα στους παραγωγούς μας με τους καλύτερους τρόπους




Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Βοιωτίας ενημερώνει ότι την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020 ξεκινά ο 1ος γενικός ψεκασμός στα πλαίσια του προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς για το έτος 2020 και θα διαρκέσει οκτώ (8) ημέρες. Στο Δήμο Ορχομενού ο ψεκασμός αφορά στις Τ.Κ. Παύλου, Λουτσίου και Διονύσου. Παρακαλούνται οι ελαιοπαραγωγοί να συνεργάζονται με τα συνεργεία και να βρίσκονται σε επικοινωνία με τους αρμόδιους υπαλλήλους του Δήμου.






Καλό μήνα σε όλους. Ξεκίνησε η δακοκτονία σε όλη την Βοιωτία. Οι γεωπόνοι μας και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς είναι στις θέσεις τους και υλοποιούν το έργο στον σωστό και ασφαλή χρόνο με τον καλύτερο τρόπο. Σενάρια καταστροφολογίας δεν συνιστούν υπευθυνότητα σε όσους τα χρησιμοποίησαν ή τα χρησιμοποιούν και οπωσδήποτε δεν προσφέρουν στήριξη στον πολίτη. Επιπροσθέτως δηλώνουν άγνοια των καταστάσεων και των επίσημων στοιχείων τα οποία βρίσκονται στην διάθεση όσων τα αμφισβητούν. Στεκόμαστε δίπλα στους παραγωγούς μας με τους καλύτερους τρόπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: