Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Τη στήριξή τους στη εκπαίδευση των αγροτών επανέλαβαν μέσω της τηλε-Ημερίδας του Προγράμματος «Νέα Γεωργία για την Νέα Γενιά» οι κκ. Φάνης Σπανός και Φανή Παπαθωμά


Μέσω της εκπομπής «ΥΠΑΙΘΡΟΣ» του Star Κεντρικής Ελλάδας, με παρουσιαστή το δημοσιογράφο Γιάννη Σάρρο, μεταδόθηκε η τηλε-Hμερίδα με θέμα τη «Νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ): Προκλήσεις και Προοπτικές», που διοργανώνεται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Νέα Γεωργία για την Νέα Γενιά».



Βασικοί ομιλητές της εκδήλωσης είναι οι κύριοι Στάθης Κλωνάρης, Αναπληρωτής Καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας & Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης του Γ.Π.Α, και Κωνσταντίνος Τσιμπούκας, Καθηγητής Διοίκησης Γεωργικών Επιχειρήσεων & Εκμεταλλεύσεων του Γ.Π.Α. Στην εκδήλωση απύθυνε χαιρετισμό, μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Φάνης Σπανός, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά, αιρετοί, κ.α.
Οι τηλεθεατές θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις πρωτοβουλίες του προγράμματος «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά» και για την δράση του Πειραματικού Αγρού, που βρίσκεται στην Κωπαϊδα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημιακού Αγροκτήματος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η τηλε-Ημερίδα μεταδίδεται μέσω WEB TV στον ακόλουθο σύνδεσμο www.digitalstar.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: