Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Ένωση Εκκοκκιστών - Ενισχύεται περισσότερο η παγκόσμια προοπτική του ελληνικού βαμβακιού


Πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 30 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη οι εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Εκκοκκιστών και Εξαγωγέων Βάμβακος (ΠΕΕΕΒ) για τη διετία 2020-2022, η σύνθεση του οποίου έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:                     Αντώνιος Σιάρκος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:             Πρόδρομος Ουσουλτζόγλου
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:        Δημήτριος Πολύχρονος
ΤΑΜΙΑΣ:                           Δημήτριος Δοντάς
ΜΕΛΗ:                              Ευθαλία Βουδούρη
Βασίλειος Μάρκου
Χαράλαμπος Χατζεημμανουήλ

Πρόεδρος της Ένωσης Εκκοκκιστών είναι ο Σερραίος Αντώνης Σιάρκος, της εταιρίας «ΣΙΑΡΚΟΣ Α.Ε.», ο οποίος κατέχει και την αντίστοιχη θέση στην «Ευρωπαϊκή Συμμαχία Βάμβακος».

Με δήλωσή του ο κ. Σιάρκος τονίζει: «Σκοπός της νέας Διοίκησης είναι η συνέχιση της πολύς καλής προσπάθειας, που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια, προκειμένου όλοι όσοι εμπλέκονται στην αλυσίδα βάμβακος να συμβάλλουν στην οργανωμένη πλέον ανάδειξη του προϊόντος όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και παγκοσμίως.  Οι συνθήκες πλέον έχουν ωριμάσει ώστε το ελληνικό – ευρωπαϊκό βαμβάκι να μπορέσει να προβάλει τα πλεονέκτημά του ανά τον κόσμο, να βελτιώσει τη θέση του στην παγκόσμια αγορά και να καθιερωθεί ως brand name».

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
Ο κ. Αντώνης Σιάρκος γεννήθηκε το 1973 στη Θεσσαλονίκη και είναι κάτοικος Σερρών.  Είναι Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συμμαχίας Βάμβακος (ECA) ενώ από το 2016 έως το 2020 έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος της ΠΕΕΕΒ.
Είναι Πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρίας ΣΙΑΡΚΟΣ Α.Ε. Εκκοκκιστήρια Βάμβακος  με  έδρα  την Ηράκλεια  Σερρών.  Από  το  2000  συμμετέχει  στο Δ.Σ. της  εταιρίας «ΚΑΠΑ ΣΙΓΜΑ ΒΑΜΒΑΚΟΥΡΓΙΑ ΑΒΕΕ» του Ομίλου ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ με έδρα τη Βιομηχανική Περιοχή Δράμας.
Είναι  πτυχιούχος  Μηχανολόγος  Μηχανικός  της  Πολυτεχνικής  Σχολής  του  Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στη  Διοίκηση    Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Warwick University της Αγγλίας.  Έχει αποκτήσει τίτλο εξειδίκευσης στα συστήματα Τεχνολογίας και Διοίκησης Εκκοκκιστηρίων Βάμβακος από το Mississippi State University της Αμερικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: