Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

20+1 στιγμές από την εδκήλωση της ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας με θέμα "Το πραγματικό νόημα της κοινωνικής αλληλεγγύης" που οργανώθηκε στη Θήβα






👉 Η ΟΝΝΕΔ σε συνεργασία με την ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας πραγματοποίησε την Δευτέρα 6 Ιουλίου στο κέντρο Τζάκι στη Θήβα, εκδήλωση με θέμα "Το πραγματικό νόημα της κοινωνικής αλληλεγγύης", παρουσία του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ κ. Παύλου Μαρινάκη. Ομιλητές ήταν ο Γεν. Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας κ. Γεώργιος Σταμάτης και ο Βουλευτής ΝΔ του Νομού Βοιωτίας κ. Ανδρέας Κουτσούμπας.
👉 Οι ομιλητές ανέλυσαν την έννοια της κοινωνικής αλληλεγγύης και τόνισαν την ανάγκη για την ύπαρξή της στη σύγχρονη ελληνική κοινωνία. Παράλληλα, αναφέρθηκαν στους τρόπους με τους οποίους θα ελαχιστοποιηθούν οι κοινωνικές αντιθέσεις και στους τρόπους με τους οποίους θα δοθούν ίσες ευκαιρίες σε όλους τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Μέγαλη συζήτηση πραγματοποιήθηκε γύρω από το θέμα της διαδικασίας και την προόδου της επίλυσης του ζητήματος των Ρομά στην Θήβα. Προτάθηκαν λύσεις και υπήρξε διάλογος μεταξύ του Γ. Γ. και των αρμόδιων φορέων.
👉 Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, μέλη και στελέχη της ΟΝΝΕΔ και της ΝΟΔΕ, πολιτευτές, αυτοδιοικητικοί σύμβουλ
οι και φίλοι της οργάνωσης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με συγκεκριμένο αριθμό συμμετεχόντων, σε ανοιχτό χώρο, τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις λόγω της πανδημίας Covid-19.

















Δεν υπάρχουν σχόλια: