Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Ραντεβού με τα τραγούδια του Γρηγορη της Ελλάδας το Σαββατόβραδο στην ΕΤ1 ... με ξεναγό τη μοναδική Άννα Μπιθικώτση

Ραντεβού με τα τραγούδια του Γρηγορη της Ελλάδας μέσα απο τις βιωματικές και ιστορικές μου μνήμες το Σάββατο 11 Ιουλίου στις 10 μμ στην εκπομπή της ΕΡΤ1 ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ! Σας περιμένω μαζί με τους εξαίρετους παρουσιαστές Ναταλία Δραγούμη και Μιχάλη Μαρίνο και τους μεγάλους ερμηνευτές και ηθοποιούς που ανταποκρίθηκαν με αγάπη και σεβασμό στο κάλεσμα μου για να τιμήσουν τον μεγάλο δάσκαλο Γρηγόρη Μπιθικώτση . Ευχαριστώ όλους τους συντελεστές μπρος και πίσω από τα φώτα και φυσικά όλους εσάς τους φίλους καρδιάς που χρόνια με στηρίζετε ! Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στη κορυφαία μας ερμηνεύτρια Μαρία Φαραντούρη άλλα και τον σπουδαίο μας Μανώλη Μητσια που με αγκάλιασαν και παρά τις σπάνιες εμφανίσεις τους στη τηλεόραση μίλησαν με περίσσια αγάπη για τον ερμηνευτή της Ρωμιοσύνης! Τελος ευχαριστώ τη παραγωγό εταιρεία που μου εμπιστεύτηκε το τιμόνι της ξενάγησης στη πρώτη οικογένεια του πατέρα Γρήγορη από τα δύσκολα χρόνια έως την καταξίωση του, και τους εξαίρετους μουσικούς με μαέστρο τον διακεκριμένο συνθέτη και συνεργάτη μου Νίκο Στρατηγο. Με χαρά μοιράζομαι μαζί σας φωτο από το τηλεοπτικό γύρισμα του αφιερώματος με τους αγαπημένους μου ερμηνευτές και παρουσιαστές! Καλή μας μελωδική αντάμωση στην μικρή οθόνη!

Ένα πραγματικό, παράλληλο σύμπαν γεμάτο ιστορίες γραμμένες με νότες. Ξεναγός μας, η κόρη του, Άννα Μπιθικώτση, η οποία με το γλυκό, χαρισματικό της τρόπο μας μεταφέρει τρυφερές εικόνες από τις οικογενειακές τους στιγμές, ενώ, απαγγέλει το συγκινητικό ποίημα που έχει γράψει για τον πατέρα της, υπο τους ήχους της Νύχτας Μαγικιάς!
Ο Κώστας Μακεδόνας ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια με τη χαρακτηριστική φωνή του και μας χαρίζει υπέροχες στιγμές από την τεράστια καριέρα του αγαπημένου βάρδου.
Η μεγάλη ερμηνεύτρια Μαρία Φαραντούρη, μας μιλά για τoν μεγάλο Γρηγόρη Μπιθικώτση και τον ιδιαίτερο τρόπο που ο ίδιος μετέφερε την ποίηση στο πλατύ κοινό.
Φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει από το αφιέρωμα η Πίτσα Παπαδοπούλου. Μας θύμισε αγαπημένες επιτυχίες και μας περιέγραψε στιγμές από την προσωπική τους σχέση και
συνεργασία.
Για το Γρηγόρη Μπιθικώτση μίλησε ο μοναδικός και πάντα υπέροχος, Μανώλης Μητσιάς.
Πολλοί, ακόμη, φίλοι έσπευσαν να ντύσουν μουσικά το αφιέρωμα στο Γρηγόρη Μπιθικώτση. Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος ερμηνεύει Μπιθικώτση και μας μιλά για την αλήθεια του, ενώ τη σκυτάλη
παίρνει η Ελένη Δήμου, η οποία με το δικό της τρόπο «αφηγείται» μερικές από τις «μουσικές ιστορίες» του.
Μαζί μας και οι υπέροχοι καλλιτέχνες, Ηλίας Κλωναρίδης, Θεοδοσία Στίγκα, Μιχάλης Δημητριάδης και Σωτήρης Δογάνης, οι οποίοι ερμήνευσαν πολλές επιτυχίες του Γρηγόρη Μπιθικώτση.
Στην παρέα και οι ηθοποιοί Αλίνα Κωτσοβούλου, Κώστας Ανταλόπουλος, Φιλίτσα Καλογεράκου, Κωνσταντίνος Μενούνος και Ναταλί Τσάβεζ, έβαλαν τη δική τους πινελιά στη βραδιά.
Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης
Αρχισυνταξία: Τζένη Ιωαννίδου
Υπεύθυνος καλεσμένων: Χρήστος Καρυώτης
Διεύθυνση ορχήστρας: Νίκος Στρατηγός
Οργάνωση παραγωγής: Ελένη Φιλιούση
Παρουσίαση: Ναταλία Δραγούμη, Μιχάλης Μαρίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: