Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Συγκροτήθηκε η Επιτροπή για την παρακολούθηση του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου Ορχομενού

Με απόγαση της Δημάρχου κας Βούλας Καράλη (https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A98%CE%9C0%CE%A9%CE%9E6-%CE%91%CE%959?inline=true) συγκροτήθηκε η Πενταμελή Επιτροπή για την παρακολούθηση του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου Ορχομενού. 

Η επιτροπή αποτελείται από τους: 
1. Χαράλαμπος Β. Τζερεμές , κτηνίατρος, υπεύθυνος του προγράμματος διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς (Βάσει της υπ΄αρίθ:9144/12-11- 2019 σύμβασης υπηρεσίας διαχείρισης αδέσποτων ζώων για τις ανάγκες του δήμου Ορχομενού) 
2. Γεώργιος Κραβαρίτης , Πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας Ορχομενού, με αναπληρωτή του τον Ιωάννη Ζουρνή , μέλος του Συμβουλίου Κοινότητας Ορχομενού 
3. Γρηγόριος Γαλάνης , Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας και νυν αντιδήμαρχος , ως εκπρόσωπος του Δήμου Ορχομενού, με αναπληρωτή του τον Πρόδρομο Εμμανουηλίδη, Δημοτικό Σύμβουλο της ελάσσονος μειοψηφίας και νυν αντιδήμαρχο . 
4. Γεώργιος Βούτσας , Πρόεδρος του Φιλοζωικού φιλανθρωπικού και πολιτιστικού συλλόγου Ορχομενού , που εδρεύει στον Ορχομενό Βοιωτίας , με αναπληρώτρια την Ιωάννα Μέττα , μέλος του ίδιου Συλλόγου 
5. Γεώργιος Ραμαντάνης , μέλος ορισμένο από το Φιλοζωικό ,Φιλανθρωπικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Ορχομενού , με αναπληρωτή την Φρόσω Καστρίτη . 

Η πενταμελής Επιτροπή αποφασίζει για την επικινδυνότητα ενός ζώου συντροφιάς, σύμφωνα με τον ορισμό της περίπτωσης στ', του άρθρου 1, του Ν.4039/12, όπως ισχύει και αντιμετωπίζει τα προβλήματα που προκύπτουν κατά τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: