Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Βιβλία και δώρα προσέφερε η ΝΔ στις φυλακές του Ελεώνα Θηβών

Αντιπροσωπεία της Νέας Δημοκρατίας παρέδωσε σήμερα βιβλία και δώρα στις γυναίκες και τα φιλοξενούμενα παιδιά του καταστήματος κράτησης Ελεώνα Θήβας.
Με την ενεργό συμμετοχή των μελών του κόμματος, σε όλη τη χώρα, συγκεντρώθηκαν πάνω από 1.000 βιβλία, τα οποία και μεταφέρθηκαν  στο Κατάστημα Κράτησης.
Τα μέλη του κλιμακίου της ΝΔ, με επικεφαλής τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Γιώργο Στεργίου, προσέφεραν τα βιβλία στις κρατούμενες αλλά και τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και μοίρασαν δώρα στα φιλοξενούμενα παιδιά. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον διευθυντή του Καταστήματος Κράτησης κ. Μακρή για τη λειτουργία του. Από τη συζήτηση αναδείχθηκε η σημαντική στήριξη που λαμβάνει το Κατάστημα Κράτησης από την τοπική κοινωνία αλλά και εθελοντικές οργανώσεις και ιδρύματα.
Ο Γιώργος Στεργίου, αμέσως μετά το τέλος της επίσκεψης, δήλωσε:
«Η κοινωνική ευαισθησία και η έμπρακτη αλληλεγγύη αποτελούν διαχρονικά γνωρίσματα της Νέας Δημοκρατίας. Με βάση αυτές τις θεμελιώδεις αρχές οργανώσαμε μία δράση με έντονο συμβολισμό ζητώντας από τα μέλη μας σε όλη τη χώρα να χαρίσουν ένα βιβλίο από τη βιβλιοθήκη τους στις γυναίκες του καταστήματος κράτησης Ελεώνα Θήβας. Η οργανωμένη μας βάση βρίσκεται στην πρωτοπορία πρωτοβουλιών εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς όχι μόνο την περίοδο των γιορτών αλλά 365 ημέρες τον χρόνο».
Στο κλιμάκιο συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι: Στέλιος Κονταδάκης, Διευθυντής του γραφείου Προέδρου ΝΔ, Πίστη Κρυσταλλίδου, Γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού, Βικεντία Συροπούλου, Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, Μαρία Νάτσιου, Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, καθώς και στελέχη της ΝΔ από τη Βοιωτία όπως οι: Γιώργος Λιανός, Πρόεδρος ΝΟΔΕ, Βασιλική Μαχαίρα, μέλος Π.Ε., Λευτέρης Κτιστάκις και Ευαγγελία Τζουβελέκη-Ρεπούσκου, υποψήφιοι Βουλευτές ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: