Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Δεν υπάρχουν αποκλεισμένα χωριά στον Καλλικρατικό Δήμο Λεβαδεών


Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι δεν υπάρχουν αποκλεισμένα χωριά στον Καλλικρατικό Δήμο λόγω της χιονόπτωσης και ότι η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά σε ολόκληρο το επαρχιακό και δημοτικό οδικό δίκτυο. Ωστόσο, παρακαλούνται οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους είτε πεζή ή οδικώς και να τις περιορίσουν στις πλέον αναγκαίες.
          Μηχανήματα έργου του Δήμου μας και ιδιωτών επιχειρούν στο δημοτικό δίκτυο για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας και την αντιμετώπιση των προβλημάτων παγετού.
          Καλούμε τους οδηγούς που κινούνται στο οδικό δίκτυο του Ελικώνα (Κυριάκι, Αγία Τριάδα, Αγία Άννα, Κορώνεια) να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να έχουν υποχρεωτικά μαζί τους αλυσίδες, διότι η χιονόπτωση συνεχίζεται και από τις απογευματινές - βραδινές ώρες θα έχουμε παγετό.
          Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν στην πόλη μας, σήμερα Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019, ο Δήμος Λεβαδέων ανακοινώνει ότι η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου θα παραμείνει ανοιχτή από 12:00 – 20:00.
          Από την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019 και την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019 θα είναι ανοιχτές οι αίθουσες τόσο του Δημοτικού Συμβουλίου όσο και του ΚΑΠΗ στην οδό Δωδεκανήσου από τις 08:00 – 20:00.
          Σε περίπτωση ανάγκης οι δημότες παρακαλούνται να καλέσουν στο τηλέφωνο 6977-975251.

Δεν υπάρχουν σχόλια: