Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Ευχές με Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Λιβαδειάς και βράβευση των παιδιών των εργαζομένων της Π.Ε. Βοιωτίας , για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση


Την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και την  Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά,  επισκέφθηκε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Λιβαδειάς, όπου έψαλαν κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια, χάρισαν χαμόγελα και αντάλλαξαν ευχές με την Αντιπεριφερειάρχη, που τους υποδέχθηκε με παραδοσιακό κέρασμα και τους ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά.


Στη συνέχεια το εορταστικό κλίμα έγινε ακόμη πιο ζεστό, με τη βράβευση
παιδιών των εργαζομένων  υπαλλήλων της Π.Ε. Βοιωτίας  , για την επιτυχία τους στις πανελλαδικές εξετάσεις  και την εισαγωγή τους  σε Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

       Τιμητικοί έπαινοι και δώρα απονεμήθηκαν από την Αντιπεριφερειάρχη και το Σύλλογο Εργαζομένων της Π.Ε. Βοιωτίας  στα παιδιά  Αγραφιώτη Ευστάθιο, Αρετόπουλο Νικόλαο, Βελαώρα Μαρία, Κάκαβο Κωνσταντίνο, Κουτή Αθανάσιο, Μίχου Κωνσταντίνα, Ποιητάρη Δημήτρη, και Φύκα Δήμητρα παρουσία των γονέων τους και υπαλλήλων της Π.Ε Βοιωτίας.
«Οι προσπάθειες που καταβάλλατε όλα αυτά τα χρόνια αλλά και κατά τη διάρκεια της τελευταίας χρονιάς πριν τις εισαγωγικές εξετάσεις απέδωσαν καρπούς.
Εύχομαι πάντα να προσπαθείτε για το καλύτερο στη ζωή σας και οι κόποι σας να ανταμείβονται.
Η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας είναι μία μεγάλη οικογένεια και είμαστε περήφανοι για τις αποδόσεις σας. Με αυτό το συμβολικό έπαινο  σας δείχνουμε τη δική μας επιβράβευση και την ευχή για υγεία και συνεχή πρόοδο στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή.
Εύχομαι σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους», τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: