Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

«Νύχτα των Ευχών» : Γέμισε φαναράκια τον Αττικό ουρανό ο κ. Κώστας Μπακογιάννης

Η μαγεία των Χριστουγέννων σκόρπισε στην Αθήνα και ζωντάνεψε την πλατεία Κοτζιά σε μία από τις πιο ξεχωριστές και φωτεινές εκδηλώσεις της εορταστικής περιόδου.Μικροί και μεγάλοι, Αθηναίοι και επισκέπτες άφησαν από ένα φαναράκι στον ουρανό στη «Νύχτα των Ευχών», στέλνοντας τις ευχές τους και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Το θέαμα μοναδικό, καθώς τα φαναράκια σκορπούσαν στον αέρα και απομακρύνονταν, φωτίζοντας τον αθηναϊκό ουρανό και δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα. Το απίστευτο θέαμα συμπληρώθηκε αρμονικά με ένα καθηλωτικό projection mapping από το Athens Digital Arts Festival, με φόντο το δημαρχιακό μέγαρο της πρωτεύουσας. Μετά τη Βουλή, σειρά είχε δημαρχείο της Αθήνας να γίνει καμβάς χριστουγεννιάτικων εικόνων. Ο ρυθμός, οι αρχιτεκτονικές γεωμετρίες και επιβλητική μουσική δημιούργησαν μια εικόνα ανεπανάληπτη για όσες και όσους, κατοίκους και επισκέπτες της πόλης, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία. Σκηνικό σκέτη μαγεία.
Το ρεβεγιόν συνεχίστηκε στην πλατεία Συντάγματος σε ένα ξέφρενο πάρτι που έστησαν οι Onirama.
Παράλληλα, η Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας, σε συνεργασία με το Athens Digital Lab παρουσίασε μια ονειρεμένη ψηφιακή έκθεση παιδικών χριστουγεννιάτικων έργων. «Παρών» στη μοναδική βραδιά και ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.


Πηγή: iefimerida.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια: