Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2019

Οδηγίες απο την αστυνομία για την κυκλοφορία στους Αυτοκινητοδρόμους.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, ανακοινώνει ότι για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων, λόγω χιονοπτώσεων, ισχύουν προσωρινές απαγορεύσεις κυκλοφορίας όλων των οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, στα παρακάτω σημεία του οδικού δικτύου:
Φθιώτιδα:
Στον Αυτοκινητόδρομο στην Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας, από το 121χλμ  (Νομό Βοιωτίας) έως το 135 χλμ (Διόδια Τραγάνας), όπου υφίσταται η απαγόρευση όλων των οχημάτων άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Βοιωτία:
• Στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε., από το 93 χλμ (μετωπικά διόδια Θηβών) έως το 121 χλμ (κόμβος Μαρτίνου), όπου υφίσταται η απαγόρευση όλων των οχημάτων άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
• Επιπλέον η κίνηση οχημάτων κάτω των 3,5 τόνων, διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.
Εύβοια:
• Στην Εθνική Οδό Χαλκίδας-Αιδηψού, από το 16 χλμ (Καστέλλα) έως το 47 χλμ (τοποθεσία Δερβένι), ισχύει προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων άνω των 3,5 τόνων.
• Επιπλέον η κίνηση οχημάτων κάτω των 3,5 τόνων, διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.
Σημειώνεται ότι στην ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. «hellenicpolice.gr», υπάρχει ειδικό μπάνερ με συνεχή ενημέρωση για τα καιρικά φαινόμενα - διακοπές κυκλοφορίας - χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλη την επικράτεια, καθώς και συμβουλές οδικής ασφάλειας

Δεν υπάρχουν σχόλια: