Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

ΝΕ ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας: Ή με τα μπάχαλα, ή με τους πολίτες


Όσο και αν ο κύριος Τσίπρας περιοδεύει ανά την Ελλάδα σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ξεχάσουν οι Έλληνες την καταστροφική διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των συμμάχων του, οι βουλευτές του φροντίζουν να μας θυμίζουν το πραγματικό πρόσωπο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης: χυδαιότητα, εξυπνακισμός εκ του ασφαλούς, υποκρισία και ενθάρρυνση ακραίων συμπεριφορών.
Το σχόλιο και η επιστολή της κυρίας Κασιμάτη αντανακλούν το ήθος και το ύφος της «προοδευτικής» συμμαχίας που ονειρεύεται ο κύριος Τσίπρας. Φυσικά, είναι δικαίωμα των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ να γελοιοποιούν από μόνοι τους τη δήθεν στροφή του κόμματός τους προς το κέντρο. Εξάλλου, τα κουσούρια που τους άφησε η παρατεταμένη συμβίωση με (ψεκασμένους και μη) ακροδεξιούς δεν γίνεται να αποβληθούν σε μια μέρα. 
Δεν έχουν όμως κανένα δικαίωμα να προσβάλλουν και να στοχοποιούν συνολικά την αστυνομία και τους αστυνομικούς, οι οποίοι είναι επιφορτισμένοι με το καθήκον να προστατεύουν την έννομη τάξη και τους πολίτες από κάθε λογής εγκληματικές πράξεις. 
Η πρωθυπουργική θητεία του κυρίου Τσίπρα θα έπρεπε να του είχε διδάξει ότι δεν μπορεί να τα έχει καλά με όλους. Αν το ξέχασε ήδη, του υπενθυμίζουμε ότι στις 7 Ιουλίου οι πολίτες με την ψήφο τους επέλεξαν μια Ελλάδα με ισχυρούς δημοκρατικούς θεσμούς, κομμάτι της οποίας είναι και η Αστυνομία. Είναι καιρός λοιπόν για το ΣΥΡΙΖΑ να διαλέξει: ή με τα μπάχαλα, ή με τους πολίτες. Και όσο η κυρία Κασιμάτη παραμένει βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αποδεικνύεται ότι η επιλογή δεν είναι οι πολίτες.

ΝΕ ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: