Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Γυμναστική, ευ ζην και μοντέρνος χορός βρίσκουν την ιδανική στέγη στο «E.F.H. Studio» που άνοιξε και επίσημα τις πύλες του!


Η δημιουργός του χώρου ! Έφη καλορίζικοοοοο! 
Με τη δύναμη της νιότης της αλλά και της γνώσης που απέσπασε μέσα από την αγάπη της για τον αθλητισμό, η Ορχομένια Γυμνάστρια κα Έφη Ραμαντάνη έκανε το όνειρό της πραγματικότητα και  στο «E.F.H. Studio» - που εγκαινιάστηκε χθες το απόγευμα και επίσημα -  … «έκλεισε» όλο της το κέφι για την εναλλακτική γυμναστική παιδιών και ενηλίκων.




























Τις δυνατότητες του χώρου φανερώνει η ίδια του η ονομασία, αφού πέρα από τα αρχικά της ιδιοκτήτριάς του, το «E.F.H. Studio» … ισούται με τις αντίστοιχες λέξεις:  Energy-Fitness-Horos , προσφέροντας υπηρεσίες δηλαδή γυμναστικής, ευ ζην και μοντέρνου χορού.  

Μετά τις ευλογίες τις εκκλησίας και τα καλορίζικα που τις ευχήθηκε ο π. Χαράλαμπος, η κα Ραμαντάνη πλαισιωμένη από την οικογένειά της, φίλους και συνεργάτες της, επίσημους προσκεκλημένους και φυσικά τα μέλη του E.F.H. Studio, είχε μόνο λόγια ευχαρίστησης να πει.  «Σας ευχαριστώ πολύ όλους που μου κάνατε την τιμή να παρευρεθείτε στα εγκαίνια της Σχολής. Είναι ιδιαίτερη τιμή ηια μένα να με στηρίζετε όλοι εσείς. Ένα τεράστιο ευχαριστώ οφείλω να πω στους γονείς μου, στους γονείς των παιδιών καθώς και στις κυρίες των Τμημάτων Γυμναστικής που με στήριξαν από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα. Χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε η Σχολή. Δεσμεύομαι με την κα Λουκία Τσάπρα, μόνο δουλειά και όμορφες στιγμές μαζί με όλα τα μέλη του «E.F.H. Studio = Energy-Fitness-Horos» δήλωσε στο ORCHOMENOS PRESS η οικοδέσποινα.
 Οι Ορχομένιες Γυμνάστριες  Έφη Ραμαντάνη και Λουκία Τσάπρα   


Μαζί με όλους όσους βρεθήκαμε στα χθεσινά εγκαίνια, μεταφέρουμε και δημόσια τις ευχές μας για «καλή επιτυχία» στο επίσημο ξεκίνημα της κας Έφης Ραμαντάνη, όλα τις τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα και το αθλητικό πνεύμα να … ριζώσει για τα καλά στις καρδιές όλων, μέχρι του σημείου να δούμε ακόμη και Ολυμπιονίκες να ξεπηδούν από τους κόλπους του «E.F.H. Studio»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: