Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Γενική απεργία ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη -Ποιοι θα συμμετέχουν

Πανελλαδική απεργία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου και αναμένεται να
συμμετάσχουν όλα τα συνδικάτα των εργαζομένων σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.
Την συμμετοχή τους στην απεργία έχουν ανακοινώσει οι εργαζόμενοι στους δήμους, στις περιφέρειες καθώς και οι εργαζόμενοι στα πεντάμηνα προγράμματα της Κοινωφελούς Εργασίας.
Τη συμμετοχή της αποφάσισε η ΠΝΟ κατά τη συνεδρίασή της την περασμένη Παρασκευή. Τα πλοία θα ακινητοποιηθούν στα λιμάνια όλης της χώρας από τις 00:01 τα ξημερώματα της Πέμπτης έως τις 23:59 το βράδυ της ίδιας ημέρας.
Σήμερα συνεδριάζει το Σωματείο Εργαζομένων του ΟΑΣΑ  για να αποφασίσουν την μορφή της κινητοποίησής των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.
Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία θα συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν η ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕΕ για την Πέμπτη 3/12.
Ανακοινώσεις συμμετοχής στην Γενική Απεργία από υπόλοιπες Ομοσπονδίες και Σωματεία, αναμένονται να εκδοθούν στην διάρκεια των επόμενων ημερών.
Οι δημοσιογράφοι σε όλα τα έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά ΜΜΕ, θα απεργήσουν την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, από τις 6:00 της Τετάρτης 2 Δεκεμβρίου έως τις 6:00 της επομένης 3 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ.


Πηγή: Γενική απεργία ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη -Ποιοι θα συμμετέχουν | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/238255/geniki-apergia-gsee-adedy-tin-pempti-poioi-tha-symmetehoyn#ixzz3sxfuqKyK

Δεν υπάρχουν σχόλια: