Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015

ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ: Οι Αγροτικοί Σύμβουλοι της AGROCON μας ενημερώνουν για την χορήγηση πιστοποιητικού γνώσεων ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων

     Σύμφωνα με το άρθρο 12 της ΚΥΑ 8197/90920/22-7-2013, όλοι οι χρήστες γεωργικών φαρμάκων υποχρεούνται να κατέχουν το πιστοποιητικό ορθολογικής χρήσης από τις 26 Νοεμβρίου 2015 και μετά, προκειμένου να προμηθεύονται νόμιμα τα γεωργικά φάρμακα.
   Το πιστοποιητικό επαρκούς γνώσης  ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων χορηγείται στους ενδιαφερομένους έπειτα από την συμμετοχή τους σε εξετάσεις που θα γίνουν σε πιστοποιημένα εξεταστικά κέντρα.
     Ανταποκρινόμενοι σε αυτή την ανάγκη για πιστοποίηση, η εταιρεία «Agrocon» πιστοποιήθηκε από το Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να διοργανώνει ως πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο τις αντίστοιχες εξετάσεις για την απόκτηση του πιστοποιητικού «Ορθολογική Χρήση των Γεωργικών Φαρμάκων». 
    Μετά την μεγάλη επιτυχία στο τομέα των δηλώσεων   του ΟΣΔΕ με έγκυρη υποβολή των δηλώσεων χωρίς ταλαιπωρία,  καθυστερήσεις και λάθη συνεχίζουμε την στήριξη των αγροτών – παραγωγών με καθημερινή ενημέρωση  και συμβουλευτική υποστήριξη,  με έμπειρο επιστημονικό προσωπικό  στα προγράμματα του αγροτικού τομέα αλλά και στις άλλες δράσεις και στις τεχνικές των καλλιεργειών.  
     Τέλος θα θέλαμε όλοι εμείς, η ομάδα της «Agrocon», να  σας ευχαριστήσουμε που μας εμπιστευτήκατε και μας τιμήσατε  στο ξεκίνημά μας.
     Για εγγραφές, για συμμετοχή σε ενημερωτικές συναντήσεις και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε:  Agrocon Σοφοκλέους  1 ( δίπλα στην ΔΕΗ),  Λιβαδειά  τηλ. 2261089964 (Δευτ – Παρ., 08.30 – 14.30)  κ. Παπέλη Κατερίνα, ή στο 6977634224 κ. Χριστοδούλου Θεόδωρο.
                  ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ                                   
                                                                                                                                                           
                
                                                                                                                      Agrocon

                                                                                                                Αγροτικοί Σύμβουλοι

Δεν υπάρχουν σχόλια: