Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015

Στην αίθουσα του ΔΣ θα διεξαχθούν οι σημερινές εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας στον Ορχομενό


Σε 883 εκλογικά κέντρα και 1.290 κάλπες θα μπορούν να ψηφίσουν την Κυριακή όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ για την εκλογή νέου προέδρου του κόμματος.
Υποψήφιοι για την προεδρία είναι ο νυν πρόεδρος Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Αδωνις Γεωργιάδης και ο Απόστολος Τζιτζικώστας.
Πολλά θα κριθούν για την επόμενη ημέρα στη Νέα Δημοκρατία, από το αποτέλεσμα των εκλογών της καθώς και την στάση της ως αξιωματική αντιπολίτευση στις κρίσιμες ημέρες που έρχονται για την χώρα.
Πολύ σημαντικό επίσης, ποιος θα είναι πρώτος, ποιος δεύτερος, ποιος τρίτος και τέταρτος και ποιος θα εκλεγεί, ενώ εάν γίνει δεύτερος γύρος (σ.σ. χρειάζεται 50%+1 για να εκλεγεί κάποιος από τον πρώτο γύρο, εκτός εάν υπάρξει συμφωνία όλων των υποψηφίων για μη διεξαγωγή του δεύτερου) έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι συμμαχίες και κυρίως οι πολιτικές συμφωνίες που θα προκύψουν.
Ήδη, οι σχετικοί κατάλογοι έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του κόμματος ενώ και στο εξωτερικό θα υπάρξουν 44 εκλογικά τμήματα σε ευρωπαϊκές πόλεις.
Όσοι λοιπόν προσέλθουν στις κάλπες, θα πρέπει να γνωρίζουν πως θα μπορούν να ψηφίσουν σε οποιοδήποτε εκλογικό κέντρο της χώρας ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής τους, ενώ δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι είναι ήδη εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του υπουργείου Εσωτερικών.
Κατά την προσέλευσή τους στα κέντρα, οι ψηφοφόροι θα υπογράφουν δήλωση με τα στοιχεία τους ενώ θα επισημαίνεται πως αποδέχονται τις ιδεολογικές και προγραμματικές αρχές, τις πολιτικές θέσεις του κόμματος, ενώ αναλαμβάνουν και την υποχρέωση να τηρούν το Καταστατικό, τους Κανονισμούς και τις αποφάσεις του. Μαζί τους θα πρέπει να έχουν επίσημο αποδεικτικό δημοσίου εγγράφου για ταυτοπροσωπία αλλά και 3 ευρώ που είναι το σχετικό αντίτιμο συμμετοχής στη διαδικασία.
Σε περίπτωση που υπάρξει δεύτερος γύρος, αυτός θα διεξαχθεί στις 29 Νοεμβρίου και οι ψηφοφόροι που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να προσέλθουν στο ίδιο εκλογικό τμήμα που ψήφισαν την πρώτη φορά χωρίς κανένα αντίτιμο συμμετοχής. Αν κάποιος δεν ψηφίσει στον πρώτο γύρο δεν θα μπορεί να συμμετάσχει στον δεύτερο.
Οι κάλπες θα ανοίξουν σε όλη τη χώρα, στις 7 το πρωί.
Πηγή: Η ώρα των εκλογών στη Νέα Δημοκρατία – Εκλέγεται ο νέος αρχηγός την Κυριακή | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/236961/i-ora-ton-eklogon-sti-nea-dimokratia-eklegetai-o-neos-arhigos-tin-kyriaki#ixzz3sAmxCT4l
ΔΗΜΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ          ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ
ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΧΩΡΟΣ
ΑΛΙΑΡΤΟΥ
ΑΛΙΑΡΤΟΥ
ΑΛΙΑΡΤΟΥ
ΑΛΙΑΡΤΟΣ
ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΠΗ
ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΩΒΑΣ
ΔΙΣΤΟΜΟΥ
ΔΙΣΤΟΜΟΥ
10ΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 28
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΙΣΤΟΜΟΥ
ΘΗΒΑΙΩΝ
ΘΗΒΑΙΩΝ
ΘΗΒΑΙΩΝ
ΜΕΛΛΟΥ 1
ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΡΜΟΝΙΑ
ΠΛΑΤΑΙΩΝ
ΠΛΑΤΑΙΩΝ
ΚΑΠΑΡΕΛΛΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΠΑΡΕΛΛΙΟΥ
ΛΕΒΑΔΕΩΝ
ΛΕΒΑΔΕΩΝ
ΛΕΒΑΔΕΩΝ
ΚΡΥΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΥΑΣ ΧΡΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ
ΛΙΒΑΔΕΙΑ
ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ
ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΓ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΟΡΧΟΜΕΝΟΥΑΛΙΑΡΤΟΥ
ΘΕΣΠΙΕΩΝ
ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ
ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ
28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ
ΑΛΙΑΡΤΟΥ
ΘΕΣΠΙΕΩΝ
ΘΕΣΠΙΕΩΝ
ΜΑΥΡΟΜΑΤΙ
ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΤΡΟΜΑΤΙΟΥ
ΤΑΝΑΓΡΑΣ
ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ
ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ
ΙΟΚΑΣΤΗΣ 17
ΚΕΠ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ
ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ
ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ
ΟΙΝΟΦΥΤΑ
ΜΕΓΑΡΟ ΔΗΜ ΛΙΑΠΗ   ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: