Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015

Ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ επ. Λιβαδειάς μας καλεί στην απεργία της Πέμπτης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ. με την εφαρμογή του 3ου μνημονίου και την ψήφιση των προαπαιτούμενων προχωράει στην εφαρμογή καταιγισμού νέων μέτρων ενάντια στα εργατικά, αγροτικά και  μικρομεσαία κοινωνικά στρώματα.
Συνεχίζει την εφαρμογή των ακραίων πολιτικών λιτότητας, της βίαιης αναδιανομής εισοδημάτων, της δημοκρατικής υστέρησης που προκαλείται από την κατάλυση κάθε έννοιας εγχώριας κυριαρχίας και την συνεχή επιτροπεία της χώρας από τους δανειστές.
Επιχειρείται έτσι η διαιώνιση της καταστροφικής πολιτικής που οδήγησε σε πρωτοφανείς για την χώρα απώλειες εισοδημάτων και δικαιωμάτων, προκειμένου να σαρωθεί ότι απόμεινε από τα κοινωνικά, εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα και το Δημόσιο πλούτο.
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ συνεχίζει στην πρώτη γραμμή του αγώνα και καλεί όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να συμμετέχουν στην Πανεργατική Απεργία που προκηρύχθηκε από Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΚΑΙ Γ.Σ.Ε.Ε. για  την ΠΕΜΠΤΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2015 και να δώσουν δυναμικό παρών , διεκδικώντας:
Κατοχύρωση και διεύρυνση του Δημόσιου-Κοινωνικού και αναδιανεμητικού ασφαλιστικού συστήματος με διατήρηση των συνταξιοδοτικών παροχών του. Το νέο αντι – ασφαλιστικό  δεν θα περάσει.
Μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους – Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, ιδιαίτερα στις ανταποδοτικές και κοινωνικές – προνοιακές Υπηρεσίες που αδυνατούν πλέον να λειτουργήσουν λόγω έλλειψης προσωπικού.
Κατάργηση του άρθρου 61 του Ν.3979/2011 που προωθεί τις ιδιωτικοποιήσεις των υπηρεσιών καθαριότητας. Κατοχύρωση του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Αποτροπή του κύματος των ιδιωτικοποιήσεων σε βασικές υπηρεσίες των Ο.Τ.Α.
Διατήρηση υπό Δημόσιο έλεγχο όλων των στρατηγικών τομέων της Ελληνικής οικονομίας, αποτροπή της εκποίησης του Δημόσιου πλούτου.
Διασφάλιση της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς. Κανένα σπίτι σε χέρια Τραπεζίτη.
Κατάργηση παλαιών και νέων μνημονίων.

ΟΧΙ στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ
ΟΧΙ στην ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
ΟΧΙ στις ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ των ΜΙΣΘΩΝ μας
ΟΧΙ στις ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ των ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ο.Τ.Α.
ΑΜΕΣΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: