Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Το Εργατικό Κέντρο Θήβας, συμμετέχει στην 24ωρη Γενική Απεργία της Τετάρτης 6/11/2013

Το  Εργατικό Κέντρο Θήβας, συμμετέχει  στην 24ωρη Γενική    Απεργία, που κήρυξε η ΓΣΕΕ για την Τετάρτη 6/11/2013.

·         Για την εφιαλτική ανεργία.
·         Για την πλήρη απορρύθμιση της αγοράς εργασίας με την εξάπλωση των ευέλικτων μορφών απασχόλησης, της μαύρης εργασίας και της αποδόμησης του εργατικού δικαίου.
·         Για την επαναφορά εξολοκλήρου του θεσμού των ελευθέρων συλλογικών διαπραγματεύσεων.
·         Για τον νέο προϋπολογισμό, ο οποίος τοποθετεί στην δίνει του Προκρούστη τα εναπομείναντα δικαιώματα εργαζομένων, συνταξιούχων και ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας.
·         Για τις διαρκείς παρεμβάσεις στα δημοκρατικά και κοινωνικά δικαιώματα μέσα από την κατάργηση και παράκαμψη δημοκρατικών θεσμών και διαδικασιών.
·         Για το  ξεπούλημα και κλείσιμο όλων των βιομηχανιών που αφορούν την άμυνα και τον ορυκτό πλούτο της χώρας ( ΛΑΡΚΟ ,ΕΑΣ,ΕΛΒΟ ,ΕΑΒ).
·         Για την ανατροπή των νεοφιλελεύθερων πολιτικών που έχουν βυθίσει ολόκληρη την χώρα στην φτώχεια και την απόγνωση.
Όσο  η κυβέρνηση συνεχίζει τις ίδιες αδιέξοδες και καταστροφικές πολιτικές, για το Συνδικαλιστικό κίνημα και τους εργαζόμενους  αποτελεί μονόδρομο η συνέχιση του αγώνα.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στην   Απεργία και στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που σε συνεργασία με το Ε.Κ. Ευβοίας θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 π.μ. στα Διόδια Θηβών (90χλμ. Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας).

Η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη.



ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙO  

Δεν υπάρχουν σχόλια: