Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Τρώω και πίνω … ελληνικά! Μια ειδική έκδοση της «ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ» με αφορμή την διοργάνωση της Έκθεσης «Ελλάδος Γεύσεις» στο Μετρό του Συντάγματος (16-18 Δεκεμβρίου 12013)

Με δεδομένη την απόλυτη επιτυχία που σημείωσε η πρώτη έκθεση ελληνικών τροφίμων με τον τίτλο «Αγροtierra 2013», η Διοίκηση της ΠΑΣΕΓΕΣ συνεχίζει να κινείται δυναμικά, στηρίζοντας πράξεις εξωστρέφειας, μέσω μιας νέας έκθεσης με τον τίτλο «Ελλάδος Γεύσεις». Κάνοντας πράξη την στήριξή της στα ελληνικά αγροτικά και παραδοσιακά προϊόντα καθώς και στο τουριστικό προϊόν και η «ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ» - η εβδομαδιαία εφημερίδα της Κεντρικής Ελλάδας – συμμετέχει και στηρίζει δυναμικά στην διοργάνωση της νέας έκθεσης -  από την Δευτέρα 16η έως και την Τετάρτη 18η Δεκεμβρίου 2013, στον εκθεσιακό χώρο του Μετρό Συντάγματος. 

Για το λόγο αυτό, προχωράμε ένα βήμα πιο πέρα και ανακοινώνουμε την υλοποίηση μιας ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ με τίτλο «Τρώω και πίνω … ελληνικά!», που στόχο έχει την ανάδειξη των ελληνικών επιχειρήσεων που σχετίζονται με την παραγωγή και επεξεργασία αγροτικών αλλά και παραδοσιακών προϊόντων  καθώς και την προβολή των παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων ως ανταγωνιστικών κάτι το οποίο θα αποτελέσει και το κλειδί των ελληνικών εξαγωγών. 

Ακόμη, στην ειδική μας έκδοση φιλοδοξούμε να παρέχουμε την πληρέστερη ενημέρωση του καταναλωτή γύρω από τα ποιοτικά πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα, αλλά και η προώθηση τους στο αθηναϊκό κοινό της ελληνικής περιφέρειας ως γαστρονομικού τουριστικού προορισμού.

Η ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ θα διανεμηθεί δωρεάν στο περίπτερο της ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ κατά την διάρκεια του τριημέρου της διοργάνωσης της έκθεσης, λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κ. Λευτέρη Κοντογιάννη,   Εμπορικός Δ.ντης στο kontogiannis9@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: