Στη Βοιωτία οι κινητοποιήσεις ξεκίνησαν την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου μετά από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης για κατάληψη.
Σήμερα σε νέα Γ.Σ. οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να συνεχίσουν την κατάληψη μέχρι τη Δευτέρα όποτε θα αποφασιστεί εκ νέου η πορεία του αγώνα που κάνουν κατά των απολύσεων που επιχειρεί η κυβέρνηση.
«Οι εργαζόμενοι στην Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτία και σε όλε τις Περιφερειακέ Ενότητες της Στερεάς Ελλάδας είναι αποφασισμένοι να μην κάνουν πίσω, να φτάσουν μέχρι το τέλος», τόνισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος των εργαζομένων Γιάννης Στεφανίδης.
Και πρόσθεσε: «Το αίτημά μας είναι να μη φύγει κανένας υπάλληλος από τις υπηρεσίες, δεν πρέπει να τροφοδοτήσουμε το τέρας της ανεργίας με νέους ανέργους, δεν περισσεύει κανένας συνάδελφος. Επειδή θεωρούμε δεδομένο ότι θα ακολουθήσουν και άλλες απολύσεις πρέπει άμεσα να σταματήσουμε αυτό που ξεκινάει τώρα».
Τέλος να σημειωθεί ότι από τους 27 υπαλλήλους της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που κινδυνεύουν με διαθεσιμότητα οι 10 είναι εργαζόμενοι στην Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας. Πηγή http://viotianet.gr/wordpress/?p=1270
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου