Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Η συμβολή της τοπικής κοινωνίας στην απεξάρτηση


Ημερίδα με θέμα «Η συμβολή της τοπικής κοινωνίας στην απεξάρτηση και την κοινωνική ένταξη των εξαρτημένων στην περίοδο της οικονομικής κρίσης» διοργάνωσαν στο Επιμελητήριο Βοιωτίας στη Λιβαδειά το παράρτημα του Εθνικού Συμβουλίου Κατά των Ναρκωτικών και το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας.
Ομιλητές ήταν ο δημοσιογράφος και μέλος του Δ.Σ. του ΚΕΘΕΑ Κώστας Αρβανίτης, ο Κοινωνιολόγος Εγκληματολόγος υπεύθυνος του τομέα έρευνας του ΚΕΘΕΑ Γεράσιμος Παπαναστασάτος και ο Ψυχολόγος, δρ. Κοινωνικής Γεωγραφίας και πρόεδρος του ΕΣΥΝ Ηλίας Μιχαλαρέας.
«Η πόλη είναι πρωτοπόρα και στέλνει ένα μήνυμα και για τις άλλες πόλεις της χώρας. Ήρθαμε εδώ και βρήκαμε μια έτοιμη κατάσταση, μια δουλειά ετών από το παράρτημα Βοιωτίας του Εθνικού Συμβουλίου κατά των ναρκωτικών και τους φορείς του νομού», σημείωσε ο Κ. Αρβανίτης και πρόσθεσε: «Η πόλη και οι πολίτες είναι εδώ. Το ΚΕΘΕΑ με την εμπειρία του, την τεχνογνωσία του και με τη δράση του και θα ενισχύσει και θα υλοποιήσει το όραμα που έχουν οι πολίτες της Λιβαδειάς, δηλαδή το κέντρο άμεσης παρέμβαση και βεβαίως μετά -έχουμε δικαίωμα ακόμα στην Ελλάδα να ονειρευόμαστε- την δημιουργία ενός στεγνού προγράμματος απεξάρτησης». Διαβάστε περισσότερα στο http://viotianet.gr/wordpress/?p=1454

Δεν υπάρχουν σχόλια: