Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Επίδομα θέρμανσης: 33.388 αιτήσεις μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής


Συνολικά 33.388 αιτήσεις για την καταβολή επιδόματος θέρμανσης είχαν υποβληθεί μέχρι την Παρασκευή στις 15:00, μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής της ΓΓΠΣ στοwww.gsis.gr.. Εξ αυτών εγκρίθηκαν 27.460.
«Κατά τις πρώτες ημέρες εκκίνησης της εφαρμογής έχουμε δεχτεί πολλά τηλεφωνήματα πολιτών που ζητούν διευκρινίσεις, γεγονός που καταδεικνύει την θετική ανταπόκριση του κόσμου», δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων Χάρης Θεοχάρης. «Ενα από τα πιο βασικά προβλήματα που έχουν ανακύψει, αφορά τους δικαιούχους του επιδόματος που έχουν ήδη παραγγείλει πετρέλαιο θέρμανσης» σημείωσε ο γ.γ. και δεσμεύθηκε ότι το επόμενο στάδιο της εφαρμογής «θα έχει μεγαλύτερη λειτουργικότητα και θα είναι πιο εύχρηστο στο κοινό».
Η εφαρμογή έχει τεθεί σε λειτουργία από την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου.
Εντός 20 ημερών από την ημερομηνία υποβολής της σχετικής αίτησης στο Taxis θα καταβάλλεται το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης (0,28 ευρώ/λίτρο) στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και πληροφορίες σχετικά με το Επίδομα Κατανάλωσης Πετρελαίου Θέρμανσης, στον τηλεφωνικό αριθμό 210 4803131 και την ηλεκτρονική εφαρμογή στο site της ΓΓΠΣ www.gsis.gr.  Πηγή http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2255726

Δεν υπάρχουν σχόλια: