11 χρόνια μαζί σας... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!

11 χρόνια μαζί σας... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012

Μια ακόμη κοινωνική υπηρεσία προς τα μέλη του ανακοίνωσε το ΕΠΒ σε συνεργασία με τον Βοιωτό γιατρό κ. Γιάννη Μπράμη και την Εθνική Ασφαλιστική

O Οικονομικός Επόπτης του ΕΠΒ κ. Λουκάς Παπαχαραλάμπους
 άνοιξε την σχετική ημερίδα... 
Μια άλλη πλευρά από αυτή που συνήθως αναμένει κανείς από έναν φορέα που εκπροσωπεί την επιχειρηματικότητα στο Νομό μας φανέρωσε την περασμένη Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012 και στο πλαίσιο της επιτυχημένης διοργάνωσης της 1ης Εμπορικής, Παραγωγικής και Ενεργειακής Έκθεσης «ΒΟΙΩΤΙΑ 2012» το Επιμελητήριο Βοιωτίας.

Σε μια ανοικτή εκδήλωση με τίτλο «Το Κοινωνικό Πρόσωπο του Επιμελητηρίου Βοιωτίας», παρουσίασε ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα προληπτικών εξετάσεων αποκλειστικά για τα μέλη του σε συνεργασία με τον γνωστό Βοιωτό καθηγητή κ. Γιάννη Μπράμη και τους συνεργάτες του στην Ευρωκλινική Αθηνών αλλά και με την εγγύηση της Εθνικής Ασφαλιστικής και του αναγνωρισμένου Επιθεωρητή Πωλήσεων κ. Γιώργου Φουφόπουλου.
Την ημερίδα άνοιξε ο Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Λουκάς Παπαχαραλάμπους – που εν γένει σήκωσε στις πλάτες του την διοργάνωση αυτή εκ μέρους του Επιμελητηρίου Βοιωτίας – ο οποίος και αναφέρθηκε στην αξία που έχουν αυτές οι πρωτοβουλίες ως μια πρόσθετη υπηρεσία προς τα μέλη τους.
Από αριστερά: Ο Επιθεωρητής της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Γιώργος Φουφόπουλος,
 η χειρουργός κα Ελένη Καραφώκα και ο ο Βοιωτός καθηγητής και χειρουργός κ. Ιωάννης Μπράμης

Στην  συνέχεια το λόγο έλαβαν διαδοχικά ο Βοιωτός καθηγητής και χειρουργός κ. Ιωάννης Μπράμης, η συνεργάτιδά του κα Ελένη Καραφώκα στην Ευρωκλινική Αθηνών και ο Επιθεωρητής της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Γιώργος Φουφόπουλος καθώς και η κα Τζίνα Γιαννοπούλου, Account Manager στην Εμπορική Διεύθυνση της Ευρωκλινικής Αθηνών, οι οποίοι και ανέλυσαν αυτή τη συνεργασία τους που ξεκινά για τα μέλη του Επιμελητηρίου Βοιωτίας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πρόσωπα από τη δημόσια ζωή του τόπου μας, ενώ τον συντονισμό της είχε ο δημοσιογράφος κ. Λάμπρος Ρόδης. 

Ας ακούσουμε τι δήλωσε στο ORCHOMENOS PRESS πρώτα ο κ. Γιάννης Μπράμης… 
Στην συνέχεια η χειρουργός – συνεργατιδά του κα Ελένη Καραφώκα… Αλλά και ο Επιθεωρητής Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Γιώργος Φουφόπουλος… Το ORCHOMENOS PRESS θα επανέλθει λεπτομέρειες και την ανάλυση αυτής της συνεργασίας σε επόμενη ανάρτησή του
Δεν υπάρχουν σχόλια: