Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012

Οι «Φίλοι του Λαογραφικού Μουσείου και των Εργαστηρίων Παραδοσιακών Τεχνών Αράχωβας ‘’ΤΟ ΔΙΑΣΙΔΙ’’» μας απευθύνουν ανοικτή πρόσκληση!


ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ – ΑΡΑΧΩΒΑΣ – ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ
 
ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΑΧΩΒΑΣ
v
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ
 
gh
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 
Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 18:00 στο κτήριο του Λαογραφικού Μουσείου Αράχωβας θα τελεσθεί από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιο ο Αγιασμός της επίσημης έναρξης λειτουργίας των Εργαστηρίων Παραδοσιακών Τεχνών του Μουσείου. 
Μετά την τελετή του αγιασμού θα ακολουθήσει η παρουσίαση του ως τώρα έργου και της προοπτικής των Εργαστηρίων και του Λαογραφικού Μουσείου από ερευνητές του Κέντρου Ερεύνης
 της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών, μέλη της Ομάδας Εργασίας και του Σωματείου «ΤΟ ΔΙΑΣΙΔΙ». Παρακαλείσθε να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση.

g


Πρόσκληση

Η Ομάδα Εργασίας και Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του Σωματείου «Φίλοι του Λαογραφικού Μουσείου και των Εργαστηρίων Παραδοσιακών Τεχνών Αράχωβας ‘’ΤΟ ΔΙΑΣΙΔΙ’’», προσκαλεί τα μέλη του και όλους τους Αραχωβίτες στον Αγιασμό της επίσημης έναρξης λειτουργίας των Εργαστηρίων Παραδοσιακών Τεχνών, την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 18.00 στο κτήριο του Λαογραφικού Μουσείου.
Τον Αγιασμό θα τελέσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος. Τα μέλη της Επιτροπής και οι ερευνητές της Ακαδημίας θα παρουσιάσουν το μέχρι τώρα έργο, τα σχέδια και τις προοπτικές των εργαστηρίων και του Μουσείου.
Με την ευκαιρία ανακοινώνουμε ότι το Καταστατικό του Σωματείου εγκρίθηκε από το Πρωτοδικείο Λιβαδειάς. Τα ιδρυτικά μέλη του ανέρχονται σε 186 και σύντομα θα γίνουν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της αιρετής Διοίκησής του. Η παρουσία όλων στην εκδήλωση είναι επιβεβλημένη.


                                                                                    Η Διοικούσα Επιτροπή
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: