Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Ανοικτή πρόσκληση από τα Οικοτροφεία Αίας– Δίας & Μ.Ο.Λ. του Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής & Ερευνών (Ε.ΚΕ.Ψ.Υ.Ε.)


Δελτίο Τύπου

Τα Οικοτροφεία Αίας– Δίας & Μ.Ο.Λ. του Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής & Ερευνών (Ε.ΚΕ.Ψ.Υ.Ε.), με αφορμή τη δωρεά ενός μέσου μεταφοράς για την κάλυψη των αναγκών των οικοτροφείων, από το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για την υγεία της ΟΠΑΠ Α.Ε, επιχορηγήθηκαν με το ποσό των 30.000 ευρώ. Η ΟΠΑΠ Α.Ε. τα τελευταία χρόνια επικεντρώνει το ενδιαφέρον της στον εξοπλισμό νοσοκομείων και μονάδων κοινωνικής αποκατάστασης στο κέντρο και την περιφέρεια. Με τον τρόπο αυτό η ΟΠΑΠ Α.Ε. επιδιώκει να μεγιστοποιήσει το κοινωνικό όφελος από τη λειτουργία της, κάτι που επισημαίνεται από όλους.

Με αφετηρία την επίσημη παραλαβή του καινούργιου μέσου μεταφοράς μας διοργανώνουμε την εκδήλωση – ημερίδα, που έχει ως στόχο να ενημερώσει την επιχειρηματική κοινότητα και την τοπική κοινωνία σχετικά με τη σημασία της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, σε συνθήκες οικονομικής κρίσης και τις δράσεις - πρωτοβουλίες που καλούνται οι εταιρείες να αναλάβουν.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 17:30, με θέμα «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη: Αντίδοτο στην Οικονομική Κρίση», στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας.
Την εκδήλωση θα τιμήσουν με τις εισηγήσεις τους:
  i.ο μητροπολίτης Θηβών & Λεβαδείας,
κ.κ. Γεώργιος,
ii.ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και Αντιπροέδρος του Ε.ΚΕ.Ψ.Υ.Ε,
κος. Κυδωνάκης Γεώργιος,
iii.ο Πρόεδρος του Τμήματος Περιφερειακής & Οικονομικής Ανάπτυξης,
καθηγητής κος. Μπότσαρης Χαράλαμπος,
iv.η Διευθύντρια Χορηγιών της ΟΠΑΠ Α.Ε.,
κα. Τσελεκίδου Πασχαλιά,
v.ο Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Βοιωτίας,
κος. Παπαχαραλάμπους Λουκάς.

Την ευθύνη για τον συντονισμό της εκδήλωσης γενικότερα, θα έχει ο δημοσιογράφος κος. Λάμπρος Ρόδης, Αρχισυντάκτης του περιοδικού «Επιστημονικό Marketing Management».

Η παρουσία όλων θα είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς.
Η Οργανωτική Επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια: