Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Ευχαριστήρια επιστολή Ξηρογιάννη προς τους «φίλους του Ορχομενού» που προωθούν τον φάκελο αναστήλωσης του Αρχαίου Θεάτρου


Σε συνέχεια της ανάρτησής μας που αναδημοσίευσε και το www.diazoma.gr (http://www.diazoma.gr/GR/Page_03-02_Content.asp?Article=172) , o Δήμαρχος Ορχομενού κ. Κώστας Ξηρογιάννης έστειλε πρόσφατα ευχαριστήρια επιστολή προς τους «φίλους του Ορχομενού» κκ. Βασίλειο Αραβαντινό, Προϊστάμενο Θ` ΕΠΚΑ Θηβών και Σταύρο Μπένο, Πρόεδρο «ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ» καθώς και προς την κα κα Όλγα Κυριαζή, Αρχαιολόγο που μερίμνησε για την ολοκλήρωση του Χορηγικού Φακέλου για την αναστήλωση του Αρχαίου Θεάτρου στην πόλη μας, o οποίος κατατέθηκε στο ΔΙΑΖΩΜΑ.
Μάλιστα, η επιστολή Ξηρογιάννη «βγάζει και είδηση», αφού σύντομα, όπως αναφέρει, «θα λάβετε πρόσκληση από εμάς προκειμένου όλοι μαζί να φανερώσουμε στην τοπική κοινωνία αλλά και στην ευρύτερη περιοχή τον τρόπο που το στολίδι της πόλη μας θα βρει τη θέση που του αξίζει ανάμεσα στα υπόλοιπες κλασσικές και βυζαντινές αρχαιότητές μας»!
Συγχαρητήρια στη Δημοτική Αρχή που συνεχίζει με θέρμη αυτή την πολύ σπουδαία πρωτοβουλία για να δώσουμε ζωή στο στολίδι της πόλης μας, μέσα στον γενικότερο σχεδιασμό της προς την αναβάθμιση της εγχώριας τουριστικής κίνησης στο κέντρο και στον ευρύτερο Δήμο Ορχομενού!

Ακολουθεί η επιστολή του Δημάρχου Ορχομενού κ. Κώστα Ξηρογιάννη







ΕΛΛΗΝIΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
28ης Οκτωβρίου 50, Τ.Κ. 32300

Ορχομενός, 06/03/2011

Προς
κ. Βασίλειο Αραβαντινό, Προϊστάμενο Θ` ΕΠΚΑ Θηβών
Κοιν.
κα Όλγα Κυριαζή, Αρχαιολόγος
κ. Σταύρο Μπένο, Πρόεδρο «ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ»

Αγαπητοί φίλοι του Ορχομενού,
Ως Δήμαρχος αυτής της ιστορικής πόλης, με το διαχρονικό πολιτισμό της, θέλω να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σας και την ιδιαίτερη προσοχή που δίνεται γενικότερα στην ανάδειξη της πολιτισμικής μας κληρονομιάς.
Η πρωτοβουλία του «ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ» στις αρχές του καλοκαιριού να «ανοίξει τον κουμπαρά» για την αναστήλωση του Αρχαίου Θεάτρου στην πόλη μας, ταυτίζεται απόλυτα με τις δικές μας κατευθύνσεις ώστε να αποτελέσουν μαζί την έναρξη μιας σειράς ενεργειών που στόχο έχουν την ολοκλήρωση αυτού του φιλόδοξου, ομολογουμένως, εγχειρήματος.
Στη συνέχεια η ολοκλήρωση του Χορηγικού Φακέλου από την κα Όλγα Κυριαζή, υπεύθυνη Αρχαιολόγο της περιοχής μας με την ηθική συμπαράσταση του Προϊσταμένου της Θ` ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΩΝ & ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ Θηβών κ. Βασίλειου Αραβαντινού, μας οδηγεί ένα βήμα ακόμη πιο κοντά στο στόχο μας.
Εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου του Καλλικρατικού Δήμου Ορχομενού και εμού προσωπικά, θέλω να σας ευχαριστήσω για άλλη μια φορά για τις πρωτοβουλίες σας, αλλά και για τη συνεργασία μας.
Πολύ σύντομα θα λάβετε πρόσκληση από εμάς προκειμένου όλοι μαζί να φανερώσουμε στην τοπική κοινωνία αλλά και στην ευρύτερη περιοχή τον τρόπο που το στολίδι της πόλη μας, θα βρει τη θέση που του αξίζει ανάμεσα στα υπόλοιπες κλασσικές και βυζαντινές αρχαιότητές μας.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: