Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Απάντηση της Δημ. Συμβούλου Μαίρης Ρουμάνη – Χλωράκη στην… ανοικτή πρόσκληση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης


Αγαπητό Orchomenos Press,
Για την πληρέστερη ενημέρωση των επισκεπτών της ιστοσελίδας σας, σχετικά με την επιστολή – πρόσκληση προσφοράς βιβλίων προς την βιβλιοθήκη του Δήμου Ορχομενού από τον κ. Γιώργο Καλαμπόκα, θα ήθελα να σας πληροφορήσω τα εξής:
Η Βιβλιοθήκη του Δήμου είναι έτοιμη πλέον των δύο ετών, για την προετοιμασία της οποίας εργάστηκαν αρκετοί και με μεγάλο ζήλο. Ιδιαίτερα αξίζει να αναφερθούν ο τέως Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ. Χρ. Μπαμπαλούκας και η κα Τότα Τσάκου – Κονβερτίνο.
Λόγω πλήρους απαξίωσης της βιβλιοθήκης από την παρούσα Δημοτική Αρχή η βιβλιοθήκη δεν λειτούργησε ποτέ.
Αποτέλεσμα της αδιαφορίας αυτής ήταν η προ διμήνου παραίτηση από το Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου του Προέδρου κ. Χρήστου Μπαμπαλούκα και εν συνεχεία και της δικής μου.
Η άσκηση πίεσης από τις παραιτήσεις αυτές, οι οποίες συνοδεύτηκαν με σκληρές καταγγελίες για την αδιαφορία του κ. Δημάρχου, τελικά φαίνεται να είχε αποτέλεσμα.
Ο νέος Πρόεδρος που ορίστηκε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου μπήκε με όρεξη και του εύχομαι «καλή δουλειά» και να μην απογοητευθεί σύντομα.
Επίσης τον διαβεβαιώνω ότι μας έχει συμπαραστάτες στην προσπάθεια του και καλούμε κι εμείς τους πολίτες του Καποδιστριακού Δήμου Ορχομενού να βοηθήσουν με την αποστολή βιβλίων, γιατί η συμπλήρωσή της με νέες εκδόσεις δεν τελειώνει ποτέ!

Φιλικά


Μαίρη Ρουμάνη – Χλωράκη
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ορχομενού

Δεν υπάρχουν σχόλια: