Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

O Βοιωτός Επίκουρος Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων κ. Γεώργιος Φίλης εγκαινιάζει τις μηνιαίες συναντήσεις προβληματισμού της Ι.Μ. Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος - Ομιλία με θέμα: «Ανιχνεύοντας έναν αναδυόμενο “Νέο (;) Γενναίο κόσμο” και ο ρόλος της Ρωμιοσύνης» - Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024 στις 6:30 το απόγευμα στο Επιμελητήριο Βοιωτίας στη Λιβαδειά


 Η Ιερά Μητρόπολη μας Θηβών Λεβαδείας και Αυλίδος, στα πλαίσια της ποιμαντικής διακονίας για την πνευματική κατάρτιση των πιστών, αλλά και του γενικότερου ενδιαφέροντος για τον άνθρωπο μέσα στο σύγχρονο γίγνεσθαι, διοργανώνει Σεμινάριο Προβληματισμού με την συμμετοχή έγκριτων επιστημόνων και ανθρώπων του πνεύματος, όπου θα αναπτύσσονται θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος.

Σκοπός της προσπάθειας αυτής είναι η επικοινωνία, η κατάρτιση και πληροφόρηση πάνω σε θέματα που άπτονται της κοινωνίας, της οικογένειας, της Πατρίδας, της πίστης, από εισηγητές με πείρα και επιστημονική εμπειρία.

Η πρόσκληση της Ιεράς Μητροπόλεως και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Γεωργίου απευθύνεται προς πάσα κατεύθυνση ακριβώς διότι η Εκκλησία αγκαλιάζει και μεριμνά για κάθε άνθρωπο.

Οι συναντήσεις θα είναι μηνιαίες και θα πραγματοποιούνται στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Βοιωτίας στη Λιβαδειά. 

Η πρώτη συνάντηση θα γίνει την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024 στις 6:30 το απόγευμα. Θα μιλήσει ο Επίκουρος Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων κ. Γεώργιος Φίλης, με θέμα: «Ανιχνεύοντας έναν αναδυόμενο “Νέο (;) Γενναίο κόσμο” και ο ρόλος της Ρωμιοσύνης».

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια: