Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024

Open Day από τον Όμιλο Interamerican για νέους Ασφαλιστικούς Συμβούλους


 Ο Όμιλος Interamerican, με βαθιά δέσμευση στην εξέλιξη και την ενίσχυση του δικτύου πωλήσεών του, προσκαλεί όλους όσοι ονειρεύονται μια δυναμική καριέρα στον ασφαλιστικό κλάδο να συμμετάσχουν στο Open Day που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Νοεμβρίου, στις 17:00, στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας.

 

Ο ρόλος του Ασφαλιστικού Συμβούλου στην Interamerican είναι πολλά περισσότερα από μια δουλειά – είναι ένα μονοπάτι που του επιτρέπει να φτάσει ψηλά και να κάνει τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων, προσφέροντας ασφάλεια και σιγουριά.

 

Κατά τη διάρκεια του Open Day, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη φιλοσοφία και τη λειτουργία του Ομίλου Interamerican, ανακαλύπτοντας τα πολλαπλά οφέλη που μπορεί να προσφέρει η καριέρα στον ασφαλιστικό τομέα. Θα ενημερωθούν για τις προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης και θα συνομιλήσουν με έμπειρους επαγγελματίες του κλάδου, οι οποίοι θα μοιραστούν μαζί τους πολύτιμες γνώσεις και προσωπικές εμπειρίες, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εικόνα για τον ρόλο του Ασφαλιστικού Συμβούλου.

Αν οραματίζεστε μια καριέρα που συνδυάζει την προσωπική εξέλιξη με την επαγγελματική καταξίωση, σας περιμένουμε να κάνετε το πρώτο βήμα μαζί μας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επισκεφθείτε τον σύνδεσμο: Interamerican Open Day.

Δεν υπάρχουν σχόλια: