Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

Αναστολή απόφασης απόλυσης του εργαζομένου στην Φαρμακαποθήκη Λιβαδειάς

 


                                        Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

          ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ  ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ

                       ΣΤΗ   ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΗ  ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 

  Με ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε την απόφαση για αναστολή της απόλυσης εργαζομένου ΑμεΑ απο την Φαρμακαποθήκη Λιβαδειάς, την οποία ως Εργατικό Κέντρο είχαμε καταγγείλει και μάλιστα είχαμε προγραμματίσει σχετική κινητοποίηση - παρέμβαση στη Γ.Σ. των μελών της, την Τετάρτη 23/10/2024 και ώρα 5.00΄μ.μ.
  Χαιρετίζουμε την συγκεκριμένη απόφαση και τη στάση της συντριπτικής πλειοψηφίας των φαρμακοποιών της πόλης μας οι οποίοι απέδειξαν ότι αποτελούν κομμάτι του εργαζόμενου λαού μας, που πλήττεται βάναυσα και δοκιμάζεται από τις εφαρμοζόμενες αντιλαϊκές πολιτικές, τιμώντας  την ιδιότητα του επιστήμονα υγειονομικού φαρμακοποιού η οποία έχει κοινωνική αναφορά, κόντρα στο σύστημα που τους θέλει να είναι έμποροι των αναγκών υγείας του ελληνικού λαού.
  Ως εκ τούτου, αναστέλλουμε την σημερινή κινητοποίηση και καλούμε σε αγωνιστική συμπόρευση μαζί με όλους τους εργαζόμενους, και τους φαρμακοποιούς που θέλουν να κοιτάνε τους ασθενείς στα μάτια και όχι την τσέπη, στη μεγάλη πανελλαδική πανεργατική Απεργία στις 20 Νοέμβρη και την απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στη Λιβαδειά.
 

                                                   Για       το       Δ.Σ.

                                         

            Ο       ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Η     ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

      ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ                ΤΑΤΣΗ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: