Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

Ενισχύοντας την Οδική Ασφάλεια: Νέα Δωρεά Αλκοολομέτρων από την ΕΑΕΕ στην Τροχαία

 


Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), με σταθερή αφοσίωση στην αποστολή της να προάγει την οδική ασφάλεια και να συμβάλλει στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, συνεχίζει τη συνεργασία της με την Τροχαία Αττικής, ενισχύοντας το σημαντικό έργο της. Αυτή η συνεργασία που περιλαμβάνει ήδη καμπάνιες ευαισθητοποίησης για την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και παροχές εξοπλισμού, εμπλουτίζεται φέτος με τη δωρεά νέων αλκοολομέτρων.

Η επίσημη τελετή παράδοσης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, στα γραφεία της ΕΑΕΕ, παρουσία της Γενικής Διευθύντριας κ. Ελίνας Παπασπυροπούλου, του Α΄Υποδιευθυντή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής κ. Αναστάσιου Μαργέτη, καθώς και άλλων στελεχών της Τροχαίας και της ΕΑΕΕ.

Στη δήλωσή της, η κ. Παπασπυροπούλου υπογράμμισε τη δέσμευση της ασφαλιστικής αγοράς να στηρίζει την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων: «Η δωρεά αυτή δεν αποτελεί μόνο έκφραση της εμπιστοσύνης μας στο έργο της Τροχαίας, αλλά και επιβεβαίωση της μακροχρόνιας συνεργασίας μας, με απώτερο στόχο τη μείωση των ατυχημάτων και την προστασία της ζωής των πολιτών».

Ο κ. Μαργέτης, από την πλευρά του, ευχαρίστησε την ΕΑΕΕ για τη στήριξη και επισήμανε τη σημασία της δωρεάς: «Η προσφορά των αλκοολομέτρων θα ενισχύσει την ικανότητά μας να αυξήσουμε τους ελέγχους στους δρόμους της Αττικής, συμβάλλοντας στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων. Χαιρετίζουμε αυτή την πρωτοβουλία και είμαστε ευγνώμονες που η ΕΑΕΕ συνεχίζει να είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος στο έργο μας».

Η διαρκής δράση της ΕΑΕΕ για τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας ευθυγραμμίζεται με τον κοινό στόχο της Τροχαίας: την προστασία της ανθρώπινης ζωής και τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: