Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Αναφορά στη Βουλή για την εξαίρεση της #Βοιωτίας από τους όρους των ελάχιστων στρεμματικών αποδόσεων, για την χορήγηση των συνδεδεμένων ενισχύσεων

 


🟦 Αναφορά στη Βουλή για την εξαίρεση της #Βοιωτίας από τους όρους των ελάχιστων στρεμματικών αποδόσεων, για την χορήγηση των συνδεδεμένων ενισχύσεων.
📌 Με την αναφορά που κατέθεσα στη #Βουλή προς τον αρμόδιο Υπουργό κάνω γνωστά τα αιτήματα του #Αγροτικού_Συλλόγου_Λιβαδειάς σχετικά με τις μειωμένες φετινές παραγωγές των αγροτικών προϊόντων και τον κίνδυνο μη λήψης της συνδεδεμένης ενίσχυσης.
👉 Συγκεκριμένα, λόγω των παρατεταμένων υψηλών θερμοκρασιών κατά την καλοκαιρινή περίοδο καθώς και της παρατεταμένης ανομβρίας, η οποία οδήγησε στην μη ορθή άρδευση του μεγαλύτερου μέρους της #Βοιωτίας στις περισσότερες απο τις ποτιστικές καλλιέργειες, επηρεάστηκαν δυσμενώς οι παραγωγές των αγροτικών προϊόντων, όπως του #βαμβακιού, του #αραβόσιτου , της βιομηχανικής #τομάτας κτλ με αποτέλεσμα να μην καλύπτονται τα ελάχιστα όρια των στρεμματικών αποδόσεων για την λήψη της συνδεδεμένης ενίσχυσης.
🔗 Δείτε το πλήρες κείμενο της αναφοράς, πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://drive.google.com/.../1MJmZ681JjIrcF2M.../view...

Δεν υπάρχουν σχόλια: