Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

StopHeartAttack: Εκπαίδευση πρώτων βοηθειών - Ένα δώρο ζωής στον εαυτό μας, και τους ανθρώπους μας!

 


Όραμα της ομάδας του #StopHeartAttack είναι η τοποθέτηση Απινιδωτών παντού, σε εταιρίες, χώρους εστίασης, Γυμναστήρια, παντού,όπως κ η εκπαίδευση όλων των πολιτών.

⁉️🔻Γιατί κάθε επιχείρηση, χρειάζεται έναν Απινιδωτή (ΑΕΑ)?
Ξαφνική καρδιακή ανακοπή μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε ανά πάσα στιγμή.
Άτομα όλων των ηλικιών - από βρέφη έως έφηβους έως ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας - μπορεί να εμφανίσουν αιφνίδια καρδιακή ανακοπή χωρίς προειδοποίηση. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να συμβεί σε εσάς ή σε κάποιον που βρίσκεται κοντά σας, ενώ είστε στη δουλειά, στο γυμναστήριο, σε ένα εστιατόριο ή οπουδήποτε υπάρχουν άνθρωποι.
Επομένως, είναι σημαντικό όλες οι επιχειρήσεις και οι δημόσιοι χώροι να είναι προετοιμασμένοι, με έναν ΑΕΑ.
➡️ Χωρίς τη χρήση ΑΕΑ, τα περισσότερα θύματα καρδιακής ανακοπής δεν θα επιβιώσουν. Οι μελέτες και αναλύσεις δεδομένων δείχνουν:
❤️ Οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να επιβιώσουν από καρδιακή ανακοπή εάν ένας περαστικός χρησιμοποιεί απινιδωτή μέχρι να φτάσουν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.
⏱️Κάθε λεπτό μετράει κατά την αιφνίδια καρδιακή ανακοπή. Για κάθε λεπτό που καθυστερεί η απινίδωση, οι πιθανότητες επιβίωσης μειώνονται κατά 10%. Μετά από 10 λεπτά, η επιβίωση σε ενήλικες είναι απίθανη.
⚡Οι ΑΕΑ είναι πολύ απλοί στη χρήση
Εκπαιδευμένοι και ανεκπαίδευτοι περαστικοί μπορούν να τους χρησιμοποιήσουν κατά τη διάρκεια έκτακτης ανάγκης αιφνίδιας καρδιακής ανακοπής. Οι ΑΕΑ έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε μπορεί να ακολουθήσει οπτικές και φωνητικές οδηγίες.
👥Αυτό σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι, οι πελάτες και άλλοι παρευρισκόμενοι μπορούν γρήγορα να αναλάβουν δράση και να προσφέρουν μία σωτήρια απινίδωση, ακόμα κι αν δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ πριν ΑΕΑ.
Ένα δώρο ζωής στον εαυτό μας, και τους ανθρώπους μας.🎁
Στην διάθεση σου για οποιαδήποτε πληροφορίες.
Με εκτίμηση
''Stop Heart Attack'' / Act Fast Act Now
Site:StopHeartAttack.gr
FB:@ActFastActNow
TicToc:@stopheartattack
E:Sha.Levadia@gmail.com
T:6937218629

Δεν υπάρχουν σχόλια: