Κυριακή 28 Μαΐου 2023

1η Πολυκλαδική Έκθεση Lamia Expo Central Greece Trade Event - Το μεγάλο εμπορικό γεγονός από τις 14 έως τις 18 Ιουνίου 2023 στο χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης στην Λαμία.


Αγαπητέ επιχειρηματία,
σε προσκαλούμε να συμμετάσχεις στην 1η Πολυκλαδική Έκθεση Lamia Expo Central Greece Trade Event, που θα πραγματοποιηθεί, από τις 14 έως τις 18 Ιουνίου 2023, στο χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης, στην Λαμία.
Το μεγάλο αυτό εμπορικό γεγονός, στοχεύει να αποτελέσει την εκκίνηση ενός σύγχρονου εκθεσιακού θεσμού στην Περιφέρεια, την διοργάνωση του οποίου έχει ο φορέας ΠΕΛ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. Ο.Τ.Α., με την ενεργό στήριξη και σφραγίδα της ΔΕΘ-HELEXPO ΑΕ.
Με στόχο την ανάδειξη της επιχειρηματικής πρωτοβουλίας και εξωστρέφειας της Κεντρικής Ελλάδας, η 1η Πολυκλαδική Έκθεση Lamia Expo Central Greece Trade Event, θα αποτελέσει το κομβικό σημείο δικτύωσης και ανάπτυξης για τον τόπο, παρουσιάζοντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών με εμπορικές συμφωνίες και B2B-B2C συναντήσεις.
Οι επιχειρήσεις, που θα συμμετέχουν ανήκουν στους κλάδους της δόμησης, ενέργειας, βιομηχανίας, εμπορίου, υπηρεσιών, τεχνολογιών, αυτοκινήτου, σκαφών, μεταποίησης, τουρισμού (θρησκευτικός, αθλητικός, εναλλακτικός), αγροτικών, αγροδιατροφής κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: