Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Ο κ. Γιώργος Μουλκιώτης ορκίστηκε ξανά Βουλευτής ΠΑΣΟΚ ΚΙΝ.ΑΛ Ν. Βοιωτίας: «Ημέρα χαράς, ημέρα ευθύνης- Συνεχίζουμε τον αγώνα για τη Βοιωτία με ισχυρό ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής!»


 
Με αφορμή την ορκωμοσία στη Βουλή, ο βουλευτής Βοιωτίας ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Μουλκιώτης έκανε την εξής δήλωση: 

 

«Σήμερα από το Ελληνικό Κοινοβούλιο συνεχίζουμε μαζί με την κοινωνία της Βοιωτίας μια δυναμική πορεία για να διεκδικήσουμε την προοπτική που αξίζει στον τόπο μας. 

 

Για την διασφάλιση των δημοκρατικών αξιών και την έκφραση των προοδευτικών θέσεων που γνήσια και ιστορικά αντιπροσωπεύει το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, ως παράγοντας σταθερότητας. 

 

Για μια κοινωνικά δίκαιη ανάπτυξη, ισχυρό κράτος δικαίου και δημοκρατικούς θεσμούς, δημόσια υγεία και παιδεία, αξιοπρεπή εργασία, αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις προκειμένου να μειωθούν οι κοινωνικές ανισότητες, που συνεχίζουν να οξύνονται την τελευταία δεκαετία. 


Για τον πολίτη ως πρωταγωνιστή των εξελίξεων και όχι απλό θεατή.

 

Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα και για μένα προσωπικά. Μετά από έναν δύσκολο αγώνα, θέλω να ευχαριστήσω όσους με τίμησαν με την ψήφο και την στήριξή τους καθώς επίσης και την οικογένειά μου, τους φίλους και συνεργάτες μου.

 

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου για τον αγώνα και την ουσιαστικη συμβολή τους για μια ισχυρή Βοιωτία. 

 

Συνεχίζουμε όλοι ΜΑΖΙ με επιμονή, υπομονή και σκληρή δουλειά, ώστε να πετύχουμε ένα καλύτερο μέλλον για την χώρα και τις συλλογικές προοδευτικές διεκδικήσεις.

 

Συνεχίζουμε τον αγώνα για τη Βοιωτία με ισχυρό ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: