Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Στο Πολυτεχνείο της Θεσσαλονίκης μίλησε σήμερα ο Δήμαρχος Λεβαδεών και Πρόεδρος του Ελληνικού Δικτύου Πόλεων με Ποτάμια της ΚΕΔΕ κ. Γιάννης Ταγκαλέγκα


 Στο πλαίσιο του Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. και του Ελληνικού Δικτύου Δήμων με ποτάμια, τον Απρίλιο και τον Μάϊο 2023, πραγματοποιήθηκε Πρόγραμμα Κατάρτισης (μέσω του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Α.Π.Θ.) 10 διαδικτυακών 3ωρων μαθημάτων από επιλεγμένους Πανεπιστημιακούς, Ερευνητές, Μηχανικούς και Επιστήμονες για την επιμόρφωση υπαλλήλων των 29 δήμων που ανήκουν στο Δίκτυο, σε θέματα που αφορούν στα ποτάμια οικοσυστήματα.






Σήμερα λοιπόν ολοκληρώνεται το Πρόγραμμα με ένα Εργαστήριο (workshop) με όλους τους συμμετέχοντες στο κτήριο Υδραυλικής και Τεχνικής Περιβάλλοντος, του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών, της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ., παρουσία του Κοσμήτορα της ΠΣ, των Προέδρων των Τμημάτων Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης.
Στην σχετική τελετή παρέστη σήμερα ο Δήμαρχος Λεβαδεών και Πρόεδρος του Ελληνικού Δικτύου Πόλεων με Ποτάμια της ΚΕΔΕ κ. Γιάννης Ταγκαλέγκας .

Δεν υπάρχουν σχόλια: