Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Ο νέος Πολιτιστικός Σύλλογος Παύλου "ΥΗΤΤΟΣ" καλεί τα μέλη και τους φίλους σε εκλογές για την ανάδειξη του πρώτου Τακτικού ΔΣ και της πρώτης Εξελεγκτικής Επιτροπής του



 🟢 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 🟢

❗Ο νέος Πολιτιστικός Σύλλογος Παύλου "ΥΗΤΤΟΣ" καλεί τα μέλη και τους φίλους που επιθυμούν να γίνουν μέλη του την Τετάρτη 17 Μαϊου 2023 από τις 17:00 έως τις 21:00 στην αίθουσα της Βιβλιοθήκης του Πνευματικού Κέντρου Παύλου, όπου θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του πρώτου Τακτικού ΔΣ και της πρώτης Εξελεγκτικής Επιτροπής του.

🗳️ Στη διαδικασία της ψηφοφορίας δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα ταμειακώς εντάξει εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου και όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών (ετήσια συνδρομή 5 €).

✍️ Υποψηφιότητες μπορούν να υποβάλλονται μέχρι και την Τρίτη 16 Μαΐου στο email του συλλόγου: pol.syl.pavlou@gmail.com και στο τηλέφωνο 6946527985.

👉 Η συμμετοχή όλων στην εκλογική διαδικασία είναι εξαιρετικά σημαντική για την ομαλή λειτουργία του Συλλόγου και απαραίτητη προϋπόθεση για την πολιτιστική του δράση.

Με εκτίμηση

Το Προσωρινό Δ.Σ.
του Πολιτιστικού Συλλόγου Παύλου "ΥΗΤΤΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: