Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Ευχαριστήριο μήνυμα από το ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Ορχομενού "Νεφέλη" για την Γιορτή της Μητέρας!



Θα θέλαμε ως ΔΣ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ " ΝΕΦΕΛΗ" να ευχαριστήσουμε όλες τις κύριες που με την παρουσία τους μας τίμησαν στην εκδήλωση που έγινε χθες για την Γιορτή της Μητέρας.








Ευχαριστούμε θερμά την συντοπιτισσα συγγραφέα κα Αργυρώ Αγγελίνα Ζωγράφου για την τιμή που μας έκανε να είναι η κύρια ομιλήτρια της εκδήλωσης. 
Τους Βουλευτές του Νομού μας κ. Κουτσούμπα Ανδρέα της ΝΔ,την κα Πούλου Γιώτα του ΣΥΡΙΖΑ,τον υποψήφιο Βουλευτή και πρώην Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ κ. Τογια Βασίλη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Σωτηρόπουλο, την Δήμαρχο Ορχομενού κα Καράλη Βούλα, την Εντεταλμένη Δημοτική Συμβουλο  σε θέματα υγείας κα Καράλη Κωνσταντίνα, την Δημοτική Σύμβουλο κα Αρβανιτακου Ελένη, τον εκπρόσωπο Τυπου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Ρόδη Λάμπρο, την Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Αγίου Νικολάου Λιβαδειάς κα Καρβούνη Γεωργια και τέλος ένα άτομο που από την πρώτη στιγμή στήριξε τον σύλλογο μας και είναι πάντα δίπλα μας την κα Πανταζή Άντζελα Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γυναικείων Συλλόγων Νομού Βοιωτίας.








Επίσης είχαμε την χαρά κοντά μας να έχουμε άλλες δύο συγγραφείς του τόπου μας κα Βάσω Αλαφογιαννη και κα Νίκη Μπλουτη Καραντζαλη που και με τις δύο έχουμε κάνει παρουσιάσεις των βιβλίων τους στον Ορχομενό. 

Δεν θα μπορούσαμε όμως να μην αναφέρουμε τους μουσικούς μας, τα δικά μας παιδιά που πλαισίωσαν μουσικά αυτό το απόγευμα τον Κουβαρά Γιώργο και την Τζένη Κουμπούρα. 

Όμως ευχαριστούμε όλες εσάς που ήσασταν δίπλα μας κ περάσαμε ένα υπέροχο απόγευμα! 





Το ORCHOMENOS PRESS συγχαίρει το ΔΣ για την συνεχή δράση του στην πόλη μας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: