Σειρά επαφών με αιρετούς της Βοιωτίας είχε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος.

Στο πλαίσιο της συνάντησης του με την Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά έγινε ένας γόνιμος και δημιουργικός διάλογος για τα θέματα που απασχολούν τους Βοιωτούς, αλλά και οι προοπτικές ενός Νομού με ισχυρό πρωτογενή, δευτερογενή και τριτογενή τομέα.
Παράλληλα, ενόψει της αρδευτικής περιόδου συζητήθηκαν οι ανάγκες των αγροτών και οι απαραίτητες ενέργειες για τη διασφάλιση της επάρκειας του ύδατος. Η σχετική συζήτηση θα συνεχιστεί με σκοπό την ανάληψη και πιθανών πρωτοβουλιών.
Ο κ. Αγγελόπουλος ενημέρωσε επίσης την κυρία Παπαθωμά για την υποψηφιότητά του στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές στον Νομό Βοιωτίας με την Νέα Δημοκρατία και για τις προτεραιότητές του όσον αφορά την προώθηση των θεμάτων της Βοιωτίας:
– Ενίσχυση των υποδομών παιδείας, υγείας και μεταφορών,
– Εκσυγχρονισμός της αγροτικής παραγωγής,
– Ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και προώθηση των συνεργασιών,
– Ανάδειξη του πλούσιου πολιτιστικού αποθέματος του Νομού και προσέλκυση
τουριστών,
– Αξιοποίηση των διαθέσιμων χρηματοδοτικών εργαλείων, και
– Έμφαση στην προστασία και υποστήριξη των ατόμων με αναπηρία.

Ο κ. Αγγελόπουλος συναντήθηκε επίσης με τους Δημάρχους Ορχομενού, Βούλα Καράλη και Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας, Γιάννη Σταθά.
Σκοπός αυτών των συναντήσεων είναι η καταγραφή των βασικών θεμάτων που απασχολούν τους Δήμους, αλλά και τους πολίτες του Νομού.
Ο κ. Αγγελόπουλος ενημέρωσε επίσης τους δυο Δημάρχους για την υποψηφιότητά του στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές στον Νομό Βοιωτίας με την Νέα Δημοκρατία και για τις προτεραιότητές του όσον αφορά την προώθηση των θεμάτων της Βοιωτίας:
– Ενίσχυση των υποδομών παιδείας, υγείας και μεταφορών,
– Εκσυγχρονισμός της αγροτικής παραγωγής,
– Ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και προώθηση των συνεργασιών,
– Ανάδειξη του πλούσιου πολιτιστικού αποθέματος του Νομού και προσέλκυση τουριστών, και
– Αξιοποίηση των διαθέσιμων χρηματοδοτικών εργαλείων.