Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Μια σημαντική «Συμφωνία» πέτυχε ο Δήμαρχος Λεβαδεών κ. Γιάννης Ταγκαλέγκας - Η επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας είναι πλέον γεγονός – Την πρώτη εβδομάδα η υπηρεσία θα κινηθεί στο επίπεδο των συστάσεων!

 


Της Έφης Ντίνη 

Μια πολύ σημαντική είδηση, που δεν πρέπει να περάσει «στα ψηλά», ανακοινώθηκε στην αρχή της εβδομάδας από τον ίδιο τον Δήμαρχο Λεβαδεών κ. Γιάννη Ταγκαλέγκα, μέσα από την σελίδα του Δήμου στα social media.  Η επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας είναι πλέον γεγονός και οι δύο Δημοτικοί Αστυνόμοι έχουν αρχίσει κι` όλας να κάνουν την εμφάνισή τους στην πόλη, αρχικά με στόχο τις συστάσεις.

 


Στην ανακοίνωσή του ο κ. Ταγκαλέγκας αναφέρει:

«Με την επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας, ένας ακόμη στόχος της Συμφωνίας μας επετεύχθη.

Η λειτουργία της θα δώσει άμεση λύση σε μία σειρά καθημερινών προβλημάτων, αφαιρώντας ένα από τα αγκάθια που μας άφησε η περίοδος της βαθιάς οικονομικής κρίσης.

Καλωσορίζω τους νέους υπαλλήλους στην οικογένεια του Δήμου Λεβαδέων.

Από αύριο θα βρίσκονται στους δρόμους της πόλης, παρέχοντας τις υπηρεσίες τους προς όφελος των δημοτών. Την πρώτη εβδομάδα η υπηρεσία θα κινηθεί στο επίπεδο των συστάσεων, για να προσπαθήσουμε να αποκαταστήσουμε με ομαλό τρόπο τις παθογένειες των τελευταίων ετών.

Καλή αρχή και Καλή δύναμη! ».

 

Προσοχή!!! Η πρώτη εβδομάδα μόνο θα έχει… συστάσεις!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: