Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Ταγκαλέγκας – Σαγιάννης ανανέωσαν την «Συμφωνία» τους για τις Δημοτικές Εκλογές του 2023


 Της Έφης Ντίνη 

Με ένα πολύ σημαντικό σύμμαχο, τον Αντιδήμαρχο κ. Μιχάλη Σαγιάννη, προχωρά για την επαναδιεκδίκηση του Δήμου Λεβαδεών ο κ. Γιάννη Ταγκαλέγκας. Ο Δήμαρχος Λεβαδεών, έξι μήνες πριν από τις Δημοτικές Εκλογές του 2023, φανερώνει σταδιακά την «ομάδα του», πρόσωπα που έχουν αποδείξει μέσα από την επαγγελματική και οικογενειακή του πορεία, την ιδιαίτερη αξία που έχουν για να είναι εκπρόσωποι των τοπικών τους κοινωνιών. Μια τέτοια, άκρως αντιπροσωπευτική περίπτωση, είναι και ο κ. Μιχάλης Σαγιάννης με καταγωγή από τον Άγιο Γεώργιο, ο οποίος θα έλεγε κανείς ότι είναι και η «έκπληξη» της δημοτικής περιόδου 2019 - 2023 στο Δήμο Λεβαδεών, καθώς δουλεύει σταθερά, μεθοδικά και εξαιρετικά αποτελεσματικά για τον Δήμο Λεβαδεών.

 Ο κ. Ταγκαλέγκας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας τους για την επόμενη 5ετία ως εξής:

«Με τον Μιχάλη γνωριστήκαμε τον Μάρτιο του 2019. Αντιλήφθηκα αμέσως το ήθος, την αξιοπρέπεια και την εργατικότητα που τον διακρίνουν.
Μέσα σε αυτά τα χρόνια αναπτύχθηκε μια σχέση εμπιστοσύνης, μια σχεση αμοιβαίας συμπάθειας και ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή, δεν είναι μόνο ένας συνοδοιπόρος στο δύσκολο κομμάτι της αυτοδιοίκησης. Είναι πάνω απ' όλα φίλος, ειλικρινής και αυτοδιοικητικά έμπειρος πια.
Τον καλωσορίζω για μια ακόμα φορά στη Συμφωνία μας.
Ανανεωνόμαστε, όμως παράλληλα διατηρούμε τις σχέσεις εμπιστοσύνης που συναψαμε όχι μόνο με τους πολίτες, αλλά και μεταξύ μας, παλεύοντας καθημερινά για την πόλη και τα χωριά μας
» καταλήγει για τον κ. Σαγιάννη, ο Δήμαρχος Λεβαδεών κ. Γιάννης Ταγκαλέγκας.

 Το ORCHOMENOS PRESS εύχεται στον κ. Σαγιάννη «καλή επιτυχία»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: