Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Ευτύχιος Ζητουνιάτης: Ένας Λειβαδίτης «παντός γαλάζιου καιρού»

 


Είναι μερικά πρόσωπα που δεν θα τα δεις ποτέ να φιγουράρουν σε κάποιο ψηφοδέλτιο, ούτε να διεκδικούν κάποια «θέση εξουσίας». 

Είναι κάποιοι Βοιωτοί που δεν θα τους δεις συχνά να παρεμβαίνουν εμφανώς στη δημόσια ζωή, αλλά η γνώμη τους έχει μια ξεχωριστή βαρύτητα στα κέντρα λήψεως των αποφάσεων. 

Η χθεσινή παρουσία του Λειβαδίτη επιχειρηματία κ. Ευτύχιου Ζητουνιάτη στην πρώτη γραμμή και στο πλευρό του πρώην Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, με αφορμή την ανακοίνωση της σύστασης του Ιδρύματος Σαμαρά, δεν αποτέλεσε «είδηση» για εκείνους που γνωρίζουν την πορεία και την διαδρομή του γιου του αείμνηστου Δημάρχου της Λιβαδειάς Λουκά Ζητουνιάτη.

Ο πληθωρικός Ευτύχιος είναι γνωστό ότι ανήκει στους «ανθρώπους» του στενού πυρήνα της ΝΔ, ζει στην Αθήνα και δραστηριοποιείται ως Αντιπρόεδρος του BFS Group και γενικά… μετράει, παντός … γαλάζιου καιρού, στηρίζοντας πάντα τον εκάστοτε πρόεδρο που το κόμμα της ΝΔ και ο λαός εκλέγει,  ... "ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!", όπως και ο ίδιος αναφέρει στην ανάρτησή του στα social media.

Δεν υπάρχουν σχόλια: