Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Ανοίγει από σήμερα το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού και το σαλέ για τους επισκέπτες αλλά χωρίς χιονοδρομίες!


 Ανοίγει την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού για τους επισκέπτες, ενώ σύμφωνα με τις μετεωρολογικές συνθήκες δεν προβλέπεται τις επόμενες μέρες να καταστεί δυνατή η χιονοδρομία.

Ωστόσο, οι φίλοι του βουνού μπορούν να επισκέπτονται τα Σαλέ του μεγαλύτερου χιονοδρομικού κέντρου της Ελλάδας για να θαυμάσουν το μοναδικό φυσικό τοπίο του Παρνασσού, να χρησιμοποιήσουν τους υπερσύγχρονους αναβατήρες για μία πανοραμική βόλτα και να απολαύσουν ένα ζεστό ρόφημα ή φαγητό σε έναν από τους πολλούς χώρους εστίασης, κάνοντας την εμπειρία πιο ζεστή στο χειμωνιάτικο τοπίο.

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε., ως διαχειρίστρια Εταιρεία του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, με αίσθημα ευθύνης προς όλους τους πολίτες και τις οικογένειες που δοκιμάζονται από την ενεργειακή κρίση προχωρά τη φετινή χιονοδρομική περίοδο στην πλήρη απορρόφηση του αυξημένου ενεργειακού κόστους που απαιτείται για τη λειτουργία του Κέντρου, εφαρμόζοντας μία τιμολογιακή πολιτική για τους χιονοδρόμους που κινείται συνολικά κάτω από τα όρια του πληθωρισμού για την ελληνική οικονομία ενώ για τους απλούς επισκέπτες η μικρή αυτή αύξηση αφορά μόνο στην προσέλευση κατά τις ημέρες υψηλής περιόδου.

Επιπλέον, η ΕΤΑΔ, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της κοινωνίας, προχωρά στην εφαρμογή σημαντικών μειώσεων που αγγίζουν έως και το 35% για κοινωνικά ευαίσθητες πληθυσμιακές ομάδες, όπως είναι οι μαθητές ενώ παράλληλα διευρύνεται το ηλιακό όριο από τα 12 στα 17 έτη. Μείωση της τάξεως του 13% θα επωφεληθούν όμως και οι φοιτητές αλλά και οι βετεράνοι φίλοι της χιονοδρομίας. Μείωση έχουν επίσης οι ετήσιες κάρτες τόσο οι ατομικές όσο και οι οικογενειακές. Σταθερα συνεχίζει και εφαρμόζεται ειδική τιμολογιακή πολιτική για τα Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ), ενώ φέτος ενισχύει τη σχολική χιονοδρομία και επίσκεψη στο βουνό μέσα από το ειδικό πρόγραμμα «School Ski Bus» όπου και κει θα δοθούν σημαντικά προνόμια προκειμένου όλο και περισσότεροι μαθητές μέσα από τις σχολικές εκδρομές να μπορέσουν να έρθουν σ επαφή με το βουνό και τ αθλήματά του.

Από φέτος στην ιστοσελίδα του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού οι επισκέπτες και οι χιονοδρόμοι μπορούν μέσα από την εφαρμογή του 360o virtual Tour (VR) να απολαύσουν τη θέαση του συνόλου της έκτασης του χιονοδρομικού κέντρου και των αναβατήρων, ώστε να προγραμματίσουν με τον καλύτερο τρόπο την επίσκεψή τους και το πρόγραμμα χιονοδρομίας που θα ακολουθήσουν.

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. και όλο το προσωπικό του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού ανυπομονούν να υποδεχτούν και πάλι τους επισκέπτες και σύντομα μόλις το επιτρέψει ο καιρός και τους χιονοδρόμους, προσφέροντας και φέτος μία μοναδική εμπειρία απόλαυσης, άθλησης και ψυχαγωγίας.

Σας ευχόμαστε Καλή Χιονοδρομική Περίοδο 2022-2023 και Καλές Γιορτές!

Δεν υπάρχουν σχόλια: