Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας συνεχίζει τη δράση της, παραμένοντας κοντά στις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες

 


Η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης,  στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ) συνεχίζει τη δράση της, παραμένοντας κοντά στις ευάλωτες κοινωνικά  ομάδες που πλήττονται.

Προϊόντα ξηρά, νωπά (τυροκομικά, κρέατα) οπωρολαχανικά, ΒΥΣ,   θα παραδοθούν  στα καθορισμένα σημεία διανομής των εταίρων της Κοινωνικής Σύμπραξης (Δήμος Λεβαδέων, Δήμος Θηβαίων, Δήμος Αλιάρτου- Θεσπιέων, Δήμος Τανάγρας, Δήμος Διστόμου- Αράχοβας- Αντίκυρας, Δήμος Ορχομενού)  προκειμένου να διανεμηθούν στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ/ΚΕΑ, με τη συμβολή  των υπευθύνων  διανομής  των εταίρων , τηρουμένων των μέτρων δημόσιας υγείας.

Οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν από τον οικείο  Δήμο  τους  για την  ώρα  και τον τόπο  που πρέπει να προσέλθουν  για την παραλαβή των προϊόντων.

Η διανομή των προϊόντων θα ξεκινήσει την Δευτέρα  19-12-2022 και θα  ολοκληρωθεί την Πέμπτη 22-12-2022 σε όλους τους Δήμους της Π.Ε.Βοιωτίας, σύμφωνα με το παρακάτω   πρόγραμμα:

19 -12-2022    ΔΕΥΤΕΡΑ   :   Δήμος Λεβαδέων

20-12-2022      ΤΡΙΤΗ     :    Δήμος Θηβαίων, Δήμος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας

21 -12-2022    ΤΕΤΑΡΤΗ    :  Δήμος Θηβαίων, Δήμος Τανάγρας      

22-12-2022     ΠΕΜΠΤΗ  :   Δήμος Ορχομενού, Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων  

   « Η   Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας  συνεχίζει  τη δράση της   παραμένοντας   κοντά  στις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες  που πλήττονται .                                                                                                       Υλοποιούμε με όλα τα μέσα το καθήκον μας απέναντι στις ευπαθείς ομάδες των συμπολιτών μας», τόνισε σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: