Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022

Βασίλης Κουτσούμπας και …«WeFor»- Ένας Βοιωτός που μας κάνει περήφανους !


 Όταν η χάρη σου φτάνει μέχρι το Forbes, μετά τη δημοσίευση στο Capital.gr, μπορείς να αντιληφθείς και το πόσο δυνατή προσωπικότητα είναι ο Βοιωτός Βασίλης Κουτσούμπας με το συμφοιτητή και φίλο του από το Πανεπιστήμιο στην Κομοτηνή, Νίκο Φοίφη. Μία δυνατή σκέψη – ένα project με κοινωνικό αντίχτυπο έφερε τη ΜΚΟ «WeFor». Μία φωνή που γεννήθηκε με προοπτική να δώσει ζωή στη γενιά Ζ και που ασχολείται με τις μεγαλύτερες προκλήσεις της. Και φέρει και την υπογραφή ενός Βοιωτού που πραγματικά μας κάνει περήφανους. 

Ο Βασίλης Κουτσούμπας είναι απόφοιτος προπτυχιακού και μεταπτυχιακού διπλώματος Νομικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Είναι συνιδρυτής στην οργάνωση νέων «Δίκτυο Νέων Βοιωτίας» με στόχο την πολιτική ενεργοποίηση νέων στην επαρχία. Ως συνιδρυτής και εκτελεστικός υπεύθυνος στο «WeFor» είναι αρμόδιος για τον γενικότερο συντονισμό των δράσεων και τις εξωτερικές συνεργασίες.

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ στο Capital.gr που δημοσιεύθηκε στις 28 Νοεμβρίου, το οποίο αναδημοσιεύθηκε στο περιοδικό Forbes.

Δείτε το εδώ

http://www.eviakosmos.gr/index.php/oikonomia/item/9019-vasilis-koutsoympas-kai-wefor-enas-voiotos-pou-mas-kanei-perifanous

Δεν υπάρχουν σχόλια: