Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Το Παράρτημα Φωκίδας της Ε.Α.Ε. τίμησε η Π.Ε. Βοιωτίας για την έμπρακτη ενίσχυση της περιφερειακής συνείδησης μέσω της πρώτης συνάντησης των Παραρτημάτων της Στερεάς Ελλάδας στους Δελφούς

 


Μια σεμνή και συνάμα «οικογενειακή» γιορτή οργάνωσε, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα, προκειμένου να στείλει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους τους συμπολίτες μας που προσφέρουν εθελοντικά στις τοπικές τους κοινωνίες. 

Στην Π.Ε. Βοιωτίας η γιορτή για τους εθελοντές είχε κύρια αναφορά στους παρακάτω συλλογικούς φορείς: Εστία Μητέρας Λιβαδειάς, Παράρτημα Λιβαδειάς Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Παράρτημα Λιβαδειάς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς, Εθελοντικές Δυνάμεις Σχηματαρίου, Εθελοντές Τοπικής Κοινότητας Κοκκίνου, Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μαραθωνοδρόμων Θήβας, Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Λιβαδειάς, Αναρριχητικός Χιονοδρομικός Ορειβατικός Σύλλογος Λιβαδειάς, Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς. 

Επιπλέον,  στον απόηχο της πανελλήνιας συνάντησης όλων των Παραρτημάτων της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στους Δελφούς, με αφορμή την «1η Συνάντηση Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για την Υγεία και την Πρόληψη», η Π.Ε. Βοιωτίας επεφύλαξε μια ξεχωριστή αναφορά στη δράση του όμορου Παραρτήματος της Αντικαρκινικής Εταιρείας στην Φωκίδα, που με την πρωτοβουλία τους προώθησε ακόμη περισσότερο την περιφερειακή συνείδηση και συγκέντρωσε τους Δελφούς για πρώτη φορά εκπροσώπους της και από την Στερεά Ελλάδα. 

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός και η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά τίμησαν συμβολικά την Πρόεδρο κα Γεωργία Καπαρέλη Καπούρου με την βοιωτική ασπίδα για την επιτυχημένη τους διοργάνωση στα τέλη του Νοέμβρη στους Δελφούς και εκείνη, μαζί με εκπροσώπους του ΔΣ, τους ανταπέδωσε αυτή την τιμή με μια αναμνηστική πλακέτα από την «1η Συνάντηση Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για την Υγεία και την Πρόληψη». 

Όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο κ. Σπανός… «Οι  εθελοντές μας, είναι οι άνθρωποι που βγαίνουν μπροστά σε κάθε σημαντική στιγμή και ευτυχώς είναι αμέτρητοι!». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: